Κολοσσιαίο τοξικό deal: Η Bayer εξαγόρασε τη Monsanto 66 δις δολάρια.

Στη σύναψη συμφωνίας για την εξαγορά της αμερικανικής Monsanto προχώρησε ο Γερμανικός γίγαντας , η εταιρεία Bayer έναντι 66 δισ. δολαρίων δημιουργώντας τη μεγαλύτερη εταιρεία γενετικά τροποποιημένων σπόρων και φυτοφαρμάκων.

Διαβάστε ακόμη: Τα 12 χειρότερα προϊόντα που έχουν φτιαχτεί από την Monsanto [λίστα]

Διαδώστε: η λίστα με όλες τις εταιρείες που από πίσω κρύβεται η Monsanto

Η Monsanto θα δικαστεί για εγκλήματα κατά της φύσης και της ανθρωπότητας στην Χάγη, ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Διατροφής στις 16 Οκτωβρίου 2016

Η γερμανική εταιρεία Bayer και η αμερικανική Monsanto αναμένεται να ανακοινώσουν σήμερα τη συμφωνία συγχώνευσής τους, καθώς το διοικητικό συμβούλιο της Monsanto ενέκρινε χθες την προσφορά της Bayer.

Μετά από μήνες διαπραγματεύσεων, η γερμανική  εταιρεία συμφώνησε  να πληρώσει το αντίτιμο των 128 δολαρίων ανά μετοχή σε σχέση με τα 127,50 δολάρια ανά μετοχή που ήταν η προηγούμενη προσφορά.

Η Bayer αρχικά, είχε κάνει πρόταση ύψους 122 δολάρια ανά μετοχή ενώ την αύξησε σε  125 δολάρια τον Μάιο. Οι δύο προτάσεις είχαν απορριφθεί από τη Monsanto ως πολύ χαμηλές.

Το εποπτικό συμβούλιο της Bayer αναμένεται να συνεδριάσει σήμερα το απόγευμα και να επισφραγίσει την προσφορά για την εξαγορά της Monsanto.

Θα επιτρέψουμε να ταίζουν τους νέους και τους φτωχούς της Ευρώπης δηλητήρια; 

ΠΗΓΗ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger