Πολύ σκληρός για να παραδώσει τα όπλα επιχειρηματίας Δημήτρης Κοντομηνάς. Ετσι την Τρίτη συγκέντρωσε τα κορυφαία στελέχη του Alpha και με μια συγκινησιακά φορτισμένη ομιλία, κήρυξε τον ανένδοτο κατά της κυβέρνησης για την οποία είπε ότι τον εξαπάτησε. Από τη συγκέντρωση απουσίαζε ο Λάκης Λαζόπουλος.

«Εγώ τους βοήθησα», παραδέχθηκε ο κ. Κοντομηνάς, προσθέτοντας «γιατί είναι νέοι άνθρωποι και πίστευα ότι θα βοηθήσουν τη χώρα, αλλά η πολιτική τους και οι επιλογές τους στην οικονομία οδηγούν τη χώρα στην καταστροφή. Προσωπικά με κυνηγούν με μια ανύπαρκτη δικαστική υπόθεση για να με έχουν όμηρο και προσπαθούν να κλείσουν τον Alpha για να δώσουν τα κανάλια στους εκλεκτούς τους. Δεν πρόκειται, όμως, να κλείσουμε και έχουμε ήδη επεξεργαστεί τρόπους για να μείνουμε ζωντανοί».

«Ακόμη και αυτοί που πήραν τις άδειες», πρόσθεσε ο κ. Κοντομηνάς, «στην πραγματικότητα δεν τις θέλουν γιατί είναι ακριβές και οι τηλεοπτικοί σταθμοί, έτσι όπως είναι σήμερα η οικονομία, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να βγουν οικονομικά».

Να σημειωθεί ότι ο Alpha στήριξε προεκλογικά και μετεκλογικά τον ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνηση Τσίπρα, ωστόσο η αδυναμία του σταθμού να πάρει άδεια τoν οδηγεί σε πλήρη μεταστροφή, αφού ήδη το δελτίο ειδήσεων του σταθμού αντιπολιτεύεται σφοδρά την κυβέρνηση.




ΠΗΓΗ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger