Μόλις χθες γράφαμε για την επίσκεψη του Τούρκου Πασά της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ της Κωνσταντινούπολης στη Λάρισα στο πλαίσιο δήθεν των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης μεταξύ των δύο Χωρών και δυστυχώς πάλι δικαιωθήκαμε !

Δεν πιστεύουμε βέβαια εμείς ότι η πρώτη φορά που οι Τούρκοι βγάζουν Οπλισμένα Μαχητικά στο Αιγαίο μετά το Πραξικόπημα να είναι τυχαίο ,ούτε ότι οι Στρατηγοί κάνουν κουμάντο και οι Πολιτικοί (Ερντογάν ) δεν έχουν ιδέα ,που υποστήριζαν κάποιοι χαμένοι στην «κοσμάρα» τους Έλληνες πολιτικοί και καιρός είναι να το πάρουν χαμπάρι !

Στα Γεγονότα τώρα :

Τουρκικός σχηματισμός αποτελούμενος από μια Τετράδα Μαχητικά F-16 εισήλθε στο FIR Αθηνών μεταξύ Χίου και νοτίως της Λέσβου …Εκεί βρέθηκαν με τα Ελληνικά Μαχητικά που απογειώθηκαν από το νησί της Λήμνου και ακολούθησε σκληρή Αερομαχία με το ένα ζευγάρι των Τούρκων που ήταν Οπλισμένο !

Ενώ το άλλο ζεύγος εγκατέλειψε την περιοχή …Το δεύτερο ζευγάρι από τα Τούρκικα κυνηγημένα από τα Ελληνικά Μαχητικά ,έσπασαν τον σχηματισμό και στο φεύγα το ένα από τα δύο πέταξε αριστερά πάνω απο το ν. Ανθρωποφάγους την 15:05 στα 10.000 Πόδια!

Το ότι οι Τούρκοι Πολιτικοί έστειλαν Οπλισμένα Μαχητικά για πρώτη φορά μετά την 15η Ιουλίου φαίνεται οτι κάποιους άρχισαν να τους εμπιστεύονται και τους επιτρέπουν να κουβαλούν οπλισμό! 



Ούτε η η Επίσκεψη του Τούρκου Πασά της Κωνσταντινούπολης στη Στρατιά μας συνοδεία Τούρκικων Μαχητικών είναι τυχαία …. 


http://veteranos.gr
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger