Η τουρκική Γενική Διεύθυνση Ασφαλείας με έκτακτο έγγραφο της που προωθείται από τώρα στις κατά τόπους Διευθύνσεις, προειδοποιεί ότι το διήμερο 6-7 Οκτωβρίου θα είναι πολύ «καυτό» γιατί οι Κούρδοι ετοιμάζουν μεγάλες διαδηλώσεις σε όλη την χώρα με αίτημα να γίνει γνωστό αν ζει ή όχι ο Οτσαλάν και αν ναι να αφεθεί ελεύθερος ο Κούρδος ηγέτης, που βρίσκεται από το 1999 έγκλειστος στις φυλακές Ιμραλί.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρεται, προβλέπεται να γίνουν επιθέσεις σε αστυνομικά τμήματα ενώ όπως αποκαλύπτεται διαθέτουν περί τα 61 αυτοκίνητα βόμβες που οι Κούρδοι σκοπεύουν να τα ρίξουν σε μεγάλα αστικά κέντρα, σκορπώντας τον θάνατο και το χάος στις τουρκικές αρχές.



Οι πληροφορίες αυτές διέρρευσαν από αιχμαλώτους Κούρδους μαχητές στο Ντιαρμπακίρ, που ανέφεραν ότι ετοιμάζονται μεγάλες επιχειρήσεις αστικών επιθέσεων όχι μόνο στην νοτιοανατολική Τουρκία αλλά και σε μεγάλα αστικά κέντρα όπως Άγκυρα, Κωνσταντινούπολη, Σμύρνη, Προύσα, Άδανα κλπ.

Το κλίμα έχει πολώσει και η στρατιωτική επιχείρηση της Τουρκίας στην βόρειο Συρία η οποία, όπως πιστεύουν οι Κούρδοι, στρέφεται εναντίον τους συριακού κλάδου των Κούρδων.

Ίδωμεν!

EMNİYET’ TEN ÖCALAN UYARISI ! = ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ (ΓΙΑ) ΟΤΣΑΛΑΝ ΑΠΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑ!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
nikosxeiladakis.gr
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger