Όπως μεταδίδει το Russia Today, στον σταθμό Γκαρ ντυ Νορ, πραγματοποιήθηκε ελεγχόμενη έκρηξη, ύστερα από ύποπτο αντικείμενο που εντόπισε η αστυνομία

Χιλιάδες άτομα απομακρύνθηκαν πριν λίγη ώρα από τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό Γκαρ ντυ Νορ στο Παρίσι, ο οποίος εκκενώθηκε μετά από τον εντοπισμό ενός ύποπτου πακέτου.

Όπως μεταδίδει το Russia Today, στον σταθμό συγκεντρώθηκαν αμέσως ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και κατόπιν πραγματοποιήθηκε ελεγχόμενη έκρηξη, ώστε να εξουδετερωθεί τυχόν κίνδυνος.

Βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει στο Twitter δείχνουν τον κόσμο να περιμένει στην είσοδο του σταθμού, ενώ η έκρηξη ακούγεται στο πίσω μέρος.

Ο σταθμός παραμένει κλειστός μέχρι αυτήν την ώρα.

Υπενθυμίζεται ότι ο νέος συναγερμός σήμανε στη γαλλική πρωτεύουσα μόλις λίγες ώρες μετά από τη σύλληψη τριών γυναικών, οι οποίες αποτελούσαν «πράκτορες» του Ισλαμικού Κράτους και φέρονται να σχεδίαζαν νέες επιθέσεις στο Παρίσι.

Οι τρεις γυναίκες συνελήφθησαν αφού οι αρχές εντόπισαν ένα όχημα γεμάτο με φιάλες υγραερίου κοντά στον καθεδρικό ναό της Παναγίας των Παρισίων στη γαλλική πρωτεύουσα καθοδηγούνταν από τρομοκράτες του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία και ήταν απόλυτα προσηλωμένες στον σκοπό τους, ανακοίνωσε σήμερα ο εισαγγελέας του Παρισιου.

«Ένας τρομοκρατικός πυρήνας που αποτελείτο από νεαρές γυναίκες… εξαρθρώθηκε» δήλωσε ο Φρανσουά Μολέν. «Έπαιρναν οδηγίες από πρόσωπα στη Συρία, που βρίσκονται στις τάξεις του Ισλαμικού Κράτους» πρόσθεσε ο ίδιος.



ΠΗΓΗ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger