Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν ήταν ένα μυστήριο για σχεδόν από τη στιγμή της εκλογής του. Φάνηκε να είναι ένας άνθρωπος χωρίς παρελθόν, ενέπνευσε με το σύμβολο της νέας εποχής, αλλά στερούταν ιστορικές ρίζες.

Η έρευνα, που διεξήχθη από τους δημοσιογράφους της ρωσικής πόλη Tver, έκανε αίσθηση. Όπως έγινε γνωστό, οι γονείς του Ρώσου προέδρου προήλθαν από την περιοχή Kalininsky της περιοχής Tver.

Το οικογενειακό δέντρο του προέδρου δεν έχει εντοπιστεί μετά από τον παππού του Πούτιν, Σπυρίδων Πούτιν, ο οποίος έφυγε από το Tver για την Αγία Πετρούπολη σε ηλικία 15 ετών. Ήταν ένας σοβαρός και ειλικρινής άνθρωπος και εργαζόταν ως μάγειρας σε πολυτελή εστιατόρια της Αγίας Πετρούπολης πριν την επανάσταση του 1917. Όπως αναφέρουν τα ευρήματα της έρευνας, ο Σπυρίδων Πούτιν είχε προσκληθεί για να μαγειρέψει για τον Λένιν. Όταν ο Λένιν πέθανε, άρχισε να εργάζεται σε ένα από τα εξοχικά σπίτια του Στάλιν.
Ο παππούς του Πούτιν κατάφερε να επιβιώσει από την φρικτή περίοδο της σοβιετικής ιστορίας. Όταν συνταξιοδοτήθηκε, ζούσε και μαγείρευε σε ένα στρατόπεδο του Κομμουνιστικού Κόμματος.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν λέει για τον παππού του ότι ήταν ένας άνθρωπος, που του άρεσε να είναι σιωπηλός τον περισσότερο καιρό.

Οι δημοσιογράφοι δεν κατάφεραν να εντοπίσουν την προέλευση του επωνύμου «Πούτιν». Ο παγκόσμιος ιστός ξέρει μόνο έναν Πούτιν, τον Vladimir Vladimirovich. Έτσι, η έρευνα μέσω μηχανών αναζήτησης δεν οφελεί. Κανένας ιστορικός, κανενα βιβλίο δεν αναφέρει τίποτα σχετικό με το όνομα του Πούτιν, ανάμεσα σε δεκάδες χιλιάδες άλλα ονόματα.

Από την άλλη πλευρά, αποκαλύφθηκε πρόσφατα ένα εκπληκτικό γεγονός.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν μοιάζει με τον πρίγκιπα Mikhail Tverskoy. Και οι δύο δεν είναι ψηλοί, έχουν ίδια χρώματα και παρόμοιες μύτες. Είναι Πούτιν απόγονος του πρίγκιπα του Tver; Αυτή η υπόθεση γίνεται όλο και πιο πολύ πραγματικότητα. Το όνομα του Πούτιν δεν αναφέρεται ανάμεσα στα ρωσικά ονόματα. Αυτό σημαίνει ότι το όνομα είναι τεχνητής προέλευσης.

Αυτό το όνομα εμφανίστηκε στα μέσα του 19ου αιώνα και, αρχικά, προήλθε από την φυλή των Putins στην περιοχή Tver. Νόθοi απόγονοι ευγενών οικογενειών είχαν συχνά κομμένα ονόματα. Για παράδειγμα, o Ρώσος συγγραφέας Pnin ήταν νόθος γιος του Στρατάρχη Ρέπνιν. Υπήρχαν πολλές άλλες περιπτώσεις, όπως Betskoy αντί Trubetskoy, Gribov αντί Griboyedov.

To οικογενειακό βιβλίο των αρχόντων της περιοχής Tver αναφέρει το όνομα Putyanin σε μια φυλή Ρώσων πριγκίπων. Αυτή η φυλή έδωσε πολλούς εξαίρετους στρατιωτικούς ηγέτες στη Ρωσία, καθώς και καλλιτέχνες, πολιτικούς και ιερείς. Αυτή είναι μια από τις παλαιότερες φυλές στην ιστορία της Ρωσίας.

Αν ο Πρόεδρος Πούτιν είναι απόγονος της γενιάς Putyatins, αυτό σημαίνει ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν έχει σχέση με όλες τις βασιλικές οικογένειες της Ευρώπης…!

Πληροφορίες από pravdareport.com

ΠΗΓΗ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger