Σε αυτές τις αποκαλυπτικές δηλώσεις προέβη λίγο πριν από το δεύτερο κρίσιμο ντιμπέιτ με τον Ντόναλντ Τραμπ, η πιο προβεβλημένη πρώην ερωμένη του Μπιλ Κλίντον, Τζένιφερ Φλάουερς.

Πιο συγκεκριμένα, η  πρώην χορεύτρια νυχτερινού κέντρου με την οποία ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ είχε σχέση για 12 χρόνια, ανέφερε ότι ο Κλίντον της είχε εκμυστηρευτεί παλιότερα ότι η Χίλαρι είναι bisexual.

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που η Φλάουερς εκτοξεύει πυρά κατά της Χίλαρι Κλίντον. «Η υποψηφιότητα της Χίλαρι Κλίντον για το προεδρικό χρίσμα θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί ως αστείο», έχει δηλώσει μεταξύ άλλων σε συνέντευξή της στην δημοφιλή ραδιοφωνική εκπομπή «Aaron Klein Ιnvestigative Radio», κατηγορώντας την επίσης ότι αυτή ενθαρρύνει τον Μπιλ να κάνει ό,τι κάνει με τις γυναίκες. Είναι αστείο αυτό που λέει, ότι θα προωθήσει τα γυναικεία θέματα», υποστηρίζει η Φλάουερς.

Επίσης, αποκαλύπτει πως αν δεν είχε γεννηθεί η κόρη του ζεύγους Κλίντον, Τσέλσι, το ζευγάρι δεν θα ήταν ακόμα μαζί. «Ήταν ο έρωτας της ζωής μου και ήμουν κι εγώ ο έρωτας της ζωής του», δήλωσε σε βρετανική εφημερίδα.

Εκτός όμως από τις δηλώσεις της πρώην ερωμένης, δεν είναι λίγες οι κατά καιρούς αναφορές του εγχώριου και διεθνούς τύπου, ότι η «σιδηρά κυρία» της αμερικανικής πολιτικής έχει ομοφυλοφιλικές σχέσεις.

Την ίδια στιγμή, η Χίλαρι Κλίντον δήλωσε εμφανώς εκνευρισμένη «Είναι τρομερό! Δεν μπορούμε να αφήσουμε έναν άνθρωπο σαν κι αυτόν να γίνει ο επόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ!», σε μήνυμά της στο Twitter, αντιδρώντας στα σεξιστικά σχόλια του Τραμπ που δε γνωρίζουν πια όριο.

Πηγή: patratora.gr
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger