«Καλό ταξίδι» στον

Στυλιανό Παττακό, λέει μέσα από την προσωπική της σελίδα στο Facebook η σύζυγος του βασανισμένου από την Χούντα, Ανδρέα Λεντάκη, σημειώνοντας ότι «δεν ξεχνούμε, αλλά συγχωρούμε».



Η Φωτεινή Λεντάκη στην ανάρτησή της θυμίζει τα λόγια του συζύγου της στη Βουλή για τους πραξικοπηματίες- όπως λέει- και σημειώνει «μην διανοηθεί κανείς να μου την πέσει ως «αντιστασιακός» ή αριστερός, γιατί όπως έλεγε ο Ανδρέας Λεντάκης. «Εάν είχαν κάνει αληθινά αντίσταση οι μισοί από όσους παριστάνουν τους αντιστασιακούς, η δικτατορία δεν θα είχε αντέξει ούτε επτά μέρες, όχι επτά χρόνια»….Τέρμα με τις υποκρισίες και τους τσάμπα αντιστασιακούς!».

Το μήνυμά της στο Facebook

«Ένας συνεπής με τις αρχές του στρατοκράτης ήταν. Απόδειξη ότι πέθανε λίγες ώρες μετά την διάρρηξη, που του έκλεψαν το μετάλλιο ανδρείας.

Στο πνεύμα που μίλησε γι’ αυτούς ο Ανδρέας Λεντάκης στην Βουλή, άγρια βασανισθείς μέχρις και εικονικής εκτέλεσης από την χούντα, αλλά με μεγαλείο ψυχής, ότι «η Δημοκρατία δεν κινδυνεύει από μερικούς υπερήλικες -είχαν περάσει τα 85- ούτε είναι εκδικητική» και πρότεινε την αποφυλάκιση τους, εγώ θα πω καλό ταξίδι! Δεν ξεχνούμε, αλλά συγχωρούμε είναι το μόττο των γνήσια δημοκρατικών ανθρώπων! Και μην διανοηθεί κανείς να μου την πέσει ως «αντιστασιακός» ή αριστερός, γιατί όπως έλεγε ο Ανδρέας Λεντάκης. «Εάν είχαν κάνει αληθινά αντίσταση οι μισοί από όσους παριστάνουν τους αντιστασιακούς, η δικτατορία δεν θα είχε αντέξει ούτε επτά μέρες, όχι επτά χρόνια»….Τέρμα με τις υποκρισίες και τους τσάμπα αντιστασιακούς!»



ΠΗΓΗ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger