ΕΚΤΑΚΤΟ! ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ! Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ!!

ΤΟΥΡΚΙΚΟ «ΜΠΑΣΙΜΟ» ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ασταμάτητες οι τουρκικές προκλήσεις. Μετά τις προσβλητικές δηλώσεις του προέδρου της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν, με τις οποίες αμφισβητούσε τη Συνθήκη της Λωζάνης και την προκλητική ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών, όπου έθετε το θέμα κυριότητας νησίδων και βραχονησίδων στο Αιγαίο, σειρά είχε ο δήμαρχος της Άγκυρας, Melih Gokcek.

Σε ανάρτησή του στο twitter, ο Gokcek δημοσίευσε έναν χάρτη της Ελλάδας στην οποία όλα τα νησιά του Αιγαίου, από τη Σαμοθράκη μέχρι την Εύβοια και από την Θάσο μέχρι την Κρήτη είναι βαμμένα σε μπλε χρώμα. «Εξαιτίας της Συνθήκης της Λωζάνης, τα νησιά που είναι σε μπλε χρώμα δόθηκαν στην Ελλάδα. Και ακόμη κάποιοι άνθρωποι λένε χωρίς ντροπή ότι επρόκειτο για επιτυχία» ήταν το σχόλιό του.

Ο Gokcek είναι γνωστός για τις προκλητικές του δηλώσεις. Πριν από μερικές εβδομάδες μάλιστα, ο δήμαρχος της Άγκυρας δήλωσε πώς κατάφερε να αποτρέψει ένα σχέδιο των Αμερικανών που είχε ως στόχο να προκαλέσει έναν τεράστιο σεισμό στην Τουρκία. Όπως μάλιστα συμπλήρωσε, το σχέδιο προέβλεπε την ενεργοποίηση μιας μεγάλης σεισμικής δόνησης μέσω μια μυστικής μηχανής.



ΠΗΓΗ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger