Διαυγής ονειροπόλος είναι μια έξυπνη συσκευή που έχει προγραμματιστεί για την ανίχνευση του ύπνου (REM), μπορεί να σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε ότι είστε σε ονειρική κατάσταση, ενώ σας επιτρέπει να πάρετε τον έλεγχο των ονείρων σας και να πάτε σε μια διαυγή περιπέτειες.


Διαυγή όνειρα είναι τα όνειρα στα οποία έχετε συνειδητοποιήσει ότι ονειρεύεσαι, πρόσφατες έρευνες έχουν δείξει ότι μια συγκεκριμένη δραστηριότητα του εγκεφάλου, που είναι γνωστή ως "δραστηριότητα γάμμα" συνδέεται με τα διαυγή όνειρα. 


Η δραστηριότητα Gama μπορεί να ενισχυθεί με τη χρήση  Διακρανιακού Εναλλασσόμενου ρεύματος διέγερσης (TAC), είναι μια μορφή ήπιας ηλεκτρική διέγερση του εγκεφάλου.

Η ολλανδική εταιρεία Neuromodulation Technologies B.V. έχει καταλήξει σε μια συσκευή που μπορεί  να σας βοηθήσει να πάρετε τον έλεγχο των ονείρων σας. Ενώ η έρευνα σε διαυγή όνειρα είναι ακόμα στα σπάργανα, οι δημιουργοί αυτής της συσκευής ισχυρίζονται ότι έχουν έχουν δοκιμάσει μέσα στην ομάδα τους και έχουν επιτύχει μια μέτρια επιτυχία. Αφού ο εγκέφαλος παρατήρησαν ότι   διεγείρεται δύο φορές ανά διανυκτέρευση, για επτά νύχτες , τρεις στους πέντε συμμετέχοντες είχαν διαυγή όνειρα από την πρώτη νύχτα, ένας από τους συμμετέχοντες είχε διαυγή όνειρα  τη δεύτερη νύχτα και ένας από τους συμμετέχοντες το τρίτο βράδυ.  

Ο αριθμός των διανυκτερεύσεων με τουλάχιστον ένα συνειδητό όνειρο κυμαινόταν μεταξύ των συμμετεχόντων - η μέγιστη ήταν πέντε νύχτες από τις επτά (ένας από τους συμμετέχοντες) και,  η ελάχιστη ήταν δύο νύχτες από τις επτά (ένας από τους συμμετέχοντες). 

Δείτε το βίντεο:
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger