Απρόσμενη και δυσάρεστη εξέλιξη είχε η συνεδρίαση βουλευτών του ξενοφοβικού  UKIP στο Στρασβούργο.

Ο υποψήφιος  και φαβορί για την ηγεσία του κόμματος Στίβεν Γουλφ κατέρρευσε και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο μετά από μπουνιά που δέχθηκε προκαλώντας πανικό.

Ο Γουλφ που έχει σήμερα τα γεννέθλιά του ανακοίνωσε χθες ότι θα είναι υποψήφιος για την ηγεσία του κόμματος μετά την παραίτηση της Νταιάν Τζέιμς η οποία δεν έκλεισε μήνα στο τιμόνι του κόμματος μετά την αποχώρηση Φάρατζ.

Ο πρώην ηγέτης του αντιευρωπαϊκού Κόμματος Ανεξαρτησίας Ηνωμένου Βασιλείου (UKIP), Νάιτζελ Φάρατζ,  ο οποίος ασκεί προσωρινά τα καθήκοντα αυτά μέχρι να εκλεγεί νέος ηγέτης, δήλωσε για το περιστατικό: «Λυπάμαι βαθιά που μετά το διαπληκτισμό που συνέβη σε συνεδρίαση των ευρωβουλευτών του UKIP σήμερα το πρωί, ο Στίβεν Γουλφ κατέρρευσε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Η κατάστασή του είναι σοβαρή».




Πηγές από το περιβάλλον του ευρωβουλευτή  αναφέρουν πως δέχθηκε πολλές γροθιές κατά τη διάρκεια της συνάντησης, αλλά δεν κατέρρευσε αμέσως. Μόνο λίγη ώρα αργότερα και όταν τα μέλη του κόμματος κατευθύνονταν για την ψηφοφορία έχασε τις αισθήσεις του.

Την ίδια στιγμή, ο Telegraph αναφέρει πως ο Γουλφ έχει υποστεί εγκεφαλική αιμορραγία.

Παράλληλα, ο δημοσιογράφος της Sun, Χάρι Κόουλ, επικαλέστηκε πηγές και ανέφερε πως ο ευρωβουλευτής που γρονθοκόπησε τον Γουλφ είναι ο εκπρόσωπος του κόμματος για θέματα αμύνης, Μάικ Χούκεμ.

Δεν ήταν σαφές τι προκάλεσε το διαπληκτισμό. Ωστόσο, ο Γουλφ είχε παραδεχθεί ότι είχε σκεφτεί να αλλάξει στρατόπεδο και να πάει στους Τόρις μετά την εκλογή της Τερέζα Μέι.



ΠΗΓΗ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger