Ο αριστερός αντιφασίστας συγγραφέας Ghislain Gilberti και ο 12χρονος γιος του δέχτηκαν άγρια, άνανδρη επίθεση το περασμένο Σάββατο, από ομάδα τεσσάρων σαλαφιστών μουσουλμάνων ηλικίας από 20 έως 30 ετών που του φώναζαν “Σιχαμένε Λευκέ”.

Ο συγγραφέας αναφέρει ότι οι οι άνανδροι κλώτσησαν τον 12χρονο γιο του στο κεφάλι και στο στομάχι φωνάζοντας του "αυτό σου αξίζει" και "δεν ξεχνάμε, δεν συγχωρούμε" ενώ στο περιστατικό ήταν παρούσα και η 11χρονη κόρη του συγγραφέα.

Ο λόγος, από ότι φαίνεται, το βιβλίο bestseller του συγγραφέα με τίτλο "Jihad".

Η εφημερίδα L’est Republicain αναφέρει ότι οι Σαλαφιστές Μουσουλμάνοι ξεκίνησαν τον πόλεμο εναντίον του συγγραφέα μετά την κυκλοφορία του βιβλίου του "The Feast of the Snake" όπου περιγράφει την δράση μιας ομάδας Τζιχαντιστών που χρηματοδοτούνταν από κυκλώματα τράφικινγκ και ναρκωτικών.

Ο κ Gilberti είπε ότι υποψιάζεται πως οι μουσουλμάνοι επικριτές οι οποίοι καταγγέλλουν το μυθιστόρημά του ως προσβλητικό για το Ισλάμ, είναι κουτοί.

"Οι συντάκτες των απειλών δεν έχουν διαβάσει το βιβλίο, έχουν μόνο ακούσει για αυτό. Εγώ δεν προσβάλλω το Ισλάμ στο βιβλίο. Είμαι ένας υπερασπιστής όλων των θρησκειών και συμμετέχω στην καταπολέμηση των ρατσιστικών πράξεων ως μέλος αντι-φασιστικού κινήματος".

Η αστυνομία ερευνά το γεγονός της επίθεσης μετά τη διακομιδή του συγγραφέα στο νοσοκομείο με σπασμένο χέρι. Ας σημειωθεί, πως ο συγγραφέας είχε ζητήσει την προστασία της αστυνομίας από τον περασμένο Μάρτιο


Πηγή:

http://www.breitbart.com/london/2016/09/05/filthy-white-antifa-writer-beaten/

unpolitical.gr
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger