Με ένα φρικτό θέαμα ήρθαν το μεσημέρι της Τετάρτης αντιμέτωποι οι επιβάτες του λεωφορείου 420 που εκτελεί τη διαδρομή Πειραιάς – Άγιοι Ανάργυροι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ελένης Λαζάρου από το Koolnews.gr -η οποία εξασφάλισε και το βίντεο που θα παρακολουθήσετε- άντρας γύρω στα 35, έχοντας καταλάβει και τις δύο θέσεις στο πίσω μέρος του λεωφορείου, εθεάθη σκυμμένος και σε πλήρη καταστολή να «σνιφάρει» ηρωίνη μπροστά στα έντρομα μάτια των επιβατών, οι οποίοι κρατούσαν αποστάσεις, κοιτώντας ο ένας τον άλλο.

Ένας εξ’ αυτών, ο οποίος καθόταν στο μπροστινό κάθισμα από τον χρήστη ναρκωτικών, κατέγραψε με την κάμερα του τηλεφώνου του το συμβάν. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο οδηγός ουδέποτε ενημερώθηκε για το τι συμβαίνει στο πίσω μέρος του λεωφορείου, καθώς ο κόσμος φοβήθηκε να αντιδράσει και αρκέστηκε να στρέψει το βλέμμα του αλλού.

Το χειρότερο όλων, είναι πως στο λεωφορείο δεν επιβαίνουν μόνο ενήλικες, μα και άτομα νεαρότερης ηλικίας που σίγουρα δεν είναι έτοιμα να αντιμετωπίσουν τέτοιες εικόνες.

Άραγε θα αναλάβει κανείς δράση για να σταματήσουμε να ερχόμαστε αντιμέτωποι με τέτοια συμβάντα;

ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger