Λίγο πριν τις 8 το πρωί άνδρες της αστυνομίας- παρουσία δικαστικού λειτουργού- εισέβαλαν στα γραφεία της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ και της ιστοσελίδας makeleio.gr, αναζητώντας τον δημοσιογράφο Στέφανο Χίο, στο πλαίσιο της εναντίον του αυτόφωρης διαδικασίας, μετά από μήνυση.

Την αναφορά υπέβαλε το μεσημέρι του Σαββάτου, ο ανίκανος και πολιτικά επικίνδυνος, εκτός πολιτικού ελέγχου και σαφώς ανερμάτιστος Πάνος Καμμένος που κατά πληροφορίες με πεισματική και ακατανόητη εμμονή, επέβαλε παράνομες και αδικαιολόγητες πράξεις, για τις οποίες ήδη έχει επιληφθεί η Νομική Υπηρεσία της εταιρείας μας.

Η μήνυση υπεβλήθη πάλι στο καταφύγιο των πολιτικών λακέδων. Στην Υπηρεσία Προστασίας Πολιτεύματος. Επειδή ο …θείος του υπουργού «στρατάρχη» με τις πουλάδες τον ενέπλεξε σε ανοικτή επιστολή προς την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ , με «τη Μαφία και τον υπόκοσμο, με τους Καλογρίτσες και με πρόσωπα του οργανωμενου εγκλήματος.

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΗΜΕΝΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΣΤΑΦΑΝΟΥ ΧΙΟΥ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ:
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΝΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΠΡΩΙ ΜΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΚΛΕΙΔΑΡΑ:ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger