«Φουντώνουν» τα σενάρια περί ανασχηματισμού της κυβέρνησης, ενόψει της κρίσιμης διαπραγμάτευσης του Αλέξη Τσίπρα με τους δανειστές στα μέσα Οκτωβρίου.

Όπως μετέδωσε ο Τάκης Χατζής στην εκπομπή «Ακραίως» στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ο Αλέξης Τσίπρας έχει μπροστά του δύο κρίσιμες ημερομηνίες. Την 16η Οκτωβρίου οπότε και είναι το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ και την 18η Οκτωβρίου οπότε και αρχίζει ο νέος γύρος διαπραγματεύσεων με τους δανειστές.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Πρωθυπουργός εξετάζει το ενδεχόμενο να προχωρήσει στις 17 Οκτωβρίου σε ανασχηματισμό προκειμένου να πάει με «φρέσκα» πρόσωπα στη διαπραγμάτευση και να δείξει στους δανειστές πως απομακρύνονται κάποιοι υπουργοί που δεν μπόρεσαν να κλείσουν τη συμφωνία. Ωστόσο, το ζήτημα είναι ποιου είδους ανασχηματισμό θα κάνει.

Ο κ. Τσίπρας θα προχωρήσει σε μια αλλαγή προσώπων με βάση γεωγραφικά και κομματικά κριτήρια μιας και οι τελευταίες δημοσκοπήσεις δεν τον ευνοούν, ή θα προχωρήσει σε ένα δομικό και ουσιαστικό ανασχηματισμό, δηλαδή θα χρησιμοποιήσει πρόσωπα που θα έχουν τη δυνατότητα και τα προσόντα να διαπραγματευτούν με την τρόικα;

«Όχι» στο ΠΑΣΟΚ
Όσο για την έντονη φημολογία περί υπουργοποίησης πρώην κορυφαίων υπουργών και στελεχών του ΠΑΣΟΚ, μάλλον θα πρέπει να κρατούν μικρό καλάθι.

ΠΗΓΗ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger