Αντίστροφα φαίνεται ότι μετρά ο χρόνος για τις αλλαγές στην κυβέρνηση, όπως προκύπτει από τις δηλώσεις Γεροβασίλη.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, η κυβερνητική εκπρόσωπος μίλησε για δομικό ανασχηματισμό «με τη συμμετοχή και εξωκοινοβουλευτικών», ενώ πρόκειται να συσταθεί αυτόνομο υπουργείο για τη Μεταναστευτική Πολιτική.

Η Όλγα Γεροβασίλη σχολίασε. «Στόχος μας είναι μια ευέλικτη, γρήγορη διακυβέρνηση της χώρας. Δεν είναι θέμα προσώπων. Έχουμε μπροστά μας ένα πιο σοβαρό θέμα, το Προσφυγικό, ως προτεραιότητα της ατζέντας μιας κυβέρνησης. Θα δοθεί βάρος στο υπουργείο Μετανάστευσης». 

«Ας μείνουμε σε αυτά που δήλωσε ο πρωθυπουργός», είπε στη συνέχεια για τον ανασχηματισμό: «Η κυβέρνηση θα αναδομηθεί». Η κυρία Όλγα Γεροβασίλη χρονικά, τον προσδιόρισε μετά τις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ. 

Μετά την αξιολόγηση η ρύθμιση του Χρέους 
«Η πρώτη αξιολόγηση έχει κλείσει. Η δεύτερη αξιολόγηση, έτσι κι αλλιώς, έχουμε δεσμευτεί να ολοκληρωθεί γρήγορα και επιτυχώς, για να πάμε παρακάτω. Στρατηγικά, ακολουθούμε το στόχο να ρυθμιστεί αυτό, το ελληνικό χρέος αν δεν καταστεί μη βιώσιμο κανένα πρόγραμμα δεν μπορεί να ολοκληρωθεί επιτυχώς. Σε μια μάχη, θα έχεις και οπισθοχωρήσεις, όταν είσαι μέσα σε μια διαπραγμάτευση. Θα χάσεις και μάχες. Η ρύθμιση του χρέους θα γίνει μετά την αξιολόγηση», υπογράμμισε. 

Δείτε το βίντεο:

Η ΟΛΓΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ από Enikos_gr
ΠΗΓΗ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger