Αισθητή πτώση της θερμοκρασίας, χιονοπτώσεις αλλά και καταιγίδες προβλέπουν τα νεότερα προγνωστικά στοιχεία για μετά το ερχόμενο Σαββατοκύριακο

Πιο συγκεκριμένα στις 1-2 Νοεμβρίου αλλά και στις 5-6 του μήνα, προβλέπεται επιδείνωση του καιρού από τα βόρεια προς τα νότια τμήματα της Ελλάδας, με κύριο χαρακτηριστικό το κρύο και τους θυελλώδεις βοριάδες.

Στις 1-2 Νοεμβρίου τα φαινόμενα θα επηρεάσουν κυρίως την κεντρική και βόρεια Ελλάδα ωστόσο δεν θα είναι έντονα, όμως μετά τις 5-6 Νοεμβρίου προβλέπεται περισσότερο κρύο με πιο πολλές βροχές και χιονοπτώσεις ακόμα και σε ημιορεινές περιοχές της βόρειας χώρας.
Χαρακτηριστικά, η θερμοκρασία θα πέσει τα ξημερώματα της Τρίτης στην βόρεια Ελλάδα στους 4-5 βαθμούς, στην κεντρική στους 8-9 βαθμούς, στην δυτική στους 13-14 βαθμούς, στην ανατολική στους 10-11 βαθμούς και στην νότια χώρα στους 14-15 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη η θερμοκρασία την Τρίτη 1 Νοεμβρίου θα κυμανθεί από 4-12 βαθμούς και στην Αθήνα από 10-13 βαθμούς. Σε ορεινά και ημιορεινά τμήματα στην βόρεια Ελλάδα θα σημειωθεί και παγετός τις βραδινές ώρες και νωρίς το πρωί της Τρίτης. Χαρακτηριστικά στην Φλώρινα το θερμότερο την Τρίτη θα δείχνει το πρωί -3 και το μεσημέρι 5 με 6 βαθμούς Κελσίου.

Κατεβάστε κασκόλ και μπουφάν καθώς φέτος ο Χειμώνας θα μπει νωρίς !!


ΠΗΓΗ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger