ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου

Η Ελλάδα συνυπέγραψε κείμενο που κατηγορεί την Ρωσία για εγκλήατα πολέμου στην Συρία εξυπηρετώντας μαζί με όλους τους Ευρωπαίους τα συμφέροντα των Αμερικανών οι οποίοι έχουν και το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για ότι συμβαίνει επί σειρά ετών στην πολύπαθη χώρα.
Η Ευρωπαϊκή Ένωση καταδίκασε σήμερα τις αεροπορικές επιδρομές της συριακής και της ρωσικής Αεροπορίας στον ανατολικό τομέα του Χαλεπιού όπου μάχονται πάνω από 10.000 ισλαμιστές.

«Από το ξεκίνημα της επιθετικής εκστρατείας που εξαπέλυσε το καθεστώς και οι σύμμαχοι του, ειδικά η Ρωσία, η ένταση και η κλίμακα των αεροπορικών βομβαρδισμών του ανατολικού Χαλεπιού είναι ξεκάθαρα δυσανάλογη», ανέφερε η ανακοίνωση των κυβερνήσεων των 28 κρατών-μελών.

«Η εσκεμμένη στοχοθέτηση νοσοκομείων, ιατρικού προσωπικού, σχολείων και υποδομών ζωτικής σημασίας, καθώς και η χρήση βομβών-βαρελιών, βομβών διασποράς και χημικών όπλων… ενδεχομένως να συνιστούν εγκλήματα πολέμου», ανέφεραν οι υπουργοί Εξωτερικών της ΕΕ, στην ανακοίνωση που κατέληξαν στο Λουξεμβούργο και την οποία υπογράψαμε και εμείς οι «παραδοσιακοί κα μακροχρόνιοι φίλοι» των ομόδοξων Ρώσων.

pronews.gr
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger