Έκανε ανακύκλωση για να μη στενοχωρήσει -όπως είπε- τον Αδωνι και τον Καμίνη!

Με μία φωτογραφία που ανάρτησε στο Twitter ο αντιπεριφερειάρχης Αττικής Γιώργος Καραμέρος δίνει συνέχεια στην κόντρα του με τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη σχετικά με την αφισορρύπανση που προκάλεσε ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή το συνέδριο.




Ο κ. Καραμέρος ανέβασε φωτογραφία όπου φαίνεται ο ίδιος να έχει μαζέψει αφίσα με τον Αλέξη Τσίπρα και να την πετάει σε κάδο ανακύκλωσης. Γράφει σχετικά: «Για να μη στεναχωριούνται ο Αδωνις Γεωργιάδης και ο Γιώργος Καμίνης βλέποντας τον Αλέξη Τσίπρα, ξεκινήσαμε την ανακύκλωση των αφισών».

Προ ημερών ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας τον είχε ρωτήσει μέσω twitter: «Εσύ τώρα ως Αντιπεριφερειάρχης αλλά κυρίως ως Οικολόγος τι γνώμη έχεις γι” αυτή την αφισορύπανση;».

Και ο Γιώργος Καραμέρος είχε απαντήσει: «Είμαι κατά της αφισορύπανσης εκτός αν πρόκειται για προεκλογική περίοδο ή σε παίζουν τα κανάλια 100-0».

Η ανταπάντηση του Αδωνι Γεωργιάδη ήταν: «Α δηλαδή αν έχεις πολιτικό συμφέρον τότε μπορείς να μολύνεις το περιβάλλον και να παραβιάζεις το νόμο; Ωραίος Οικολόγος».

ΠΗΓΗ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger