Δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες από τα θλιβερά επεισόδια που έγιναν μεταξύ “προσφύγων – μεταναστών” στα hotspots της Μυτιλήνης. Όταν διάφορες εθνότητες που ζουν σε αυτά πραγματοποίησαν άγριες αλληλοεπιθέσεις καταστρέφοντας τα hotspots που πληρώνει αδρά ο αγρίως φορολογούμενος ελληνικός λαός.

Και οι κάτοικοι της Λέσβου βιώνουν καθημερινά αλλεπάλληλα επιθετικά κρούσματα, γι΄ αυτό τους έχει κυριεύσει ανασφάλεια και φόβος.

Όταν μάλιστα τα άτομα που πλαισιώνουν τα “κέντρα φιλοξενίας” συνεχώς αυξάνονται, ξεπερνώντας τις όποιες δυνατότητες έχουν αυτά.

Έτσι, εύλογα μπορεί να διαρωτηθεί ο καθένας εξ ημών, εάν αυτή η πολιτική της κυβέρνησης εξυφαίνεται από καθαρά ανθρωπιστικούς σκοπούς ή επί της ουσίας συμβαίνει κάτι άλλο;

Αποφάσισαν την παραμονή τους στα νησιά του Αιγαίου μας.

Εμείς – σύμφωνα με υψηλόβαθμη και ακριβέστατη πηγή μας – σας ενημερώνουμε ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση και ο Ερντογάν συμφώνησαν ήδη οι υπάρχοντες “πρόσφυγες – μετανάστες” να μην μετακινηθούν από τα νησιά του Αιγαίου μας, ούτε προς την Τουρκία αλλά ούτε προς την Ηπειρωτική Ελλάδα.

Σε αυτό το σχεδιασμό συμφώνησε ο Τσίπρας και ο Μουζάλας. Αντιρρήσεις φέρεται να εξέφρασε ο Πάνος Καμμένος. Γι΄ αυτό η δεύτερη φάση προβλέπει να γίνει διαχωρισμός των “προσφύγων” με τους παράνομα εισελθόντες στα νησιά μας – που σκόπιμα θα το καθυστερήσουν Τσίπρας και Μουζάλας – με προώθηση των “προσφύγων” στην Ηπειρωτική Ελλάδα και την παραμονή στα νησιά μας των λαθρομεταναστών. Όπου η πηγή μας, μας ενημέρωσε ότι σε αυτούς υπάρχουν θύλακες τζιχαντιστών και ομάδες ιδικών δυνάμεων της Τουρκίας…

Ένα σενάριο απίστευτα επικίνδυνο για τη συνοχή και την αρτιμέλεια του ελληνικού Έθνους.

Μακάρι η πηγή μας να μην επαληθευτεί ποτέ…

Ανησυχητικά ραντεβού εις βάρος της Ελλάδος.

Ωστόσο, μας ανησυχούν τα ραντεβού που έγιναν και μας ανησυχούν ιδιαίτερα. Ραντεβού που δύσκολα θα αμφισβητηθούν:

α) η συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην Άγκυρα μεταξύ του Ερντογάν και του Αντιπροέδρου της κυβερνήσεως των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν (ως Πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας υποστήριξε σθεναρά την παρέμβαση των ΗΠΑ στον πόλεμο της Βοσνίας και ψήφισε υπέρ του πολέμου στο Ιράκ το 2002).

β) η συνάντηση που ακολούθησε στη Νέα Υόρκη μεταξύ Ερντογάν, Κίσινγκερ και Ρότσιλντ. Εκεί φέρεται να έλαβε το πράσινο φως ο Σουλτάνος της Τουρκίας προκειμένου να λάβει στρατιωτικά μέτρα στο Αιγαίο…

Στο πρώτο ραντεβού λέγεται ότι αμβλύνθηκαν οι γωνίες μετά το πραξικόπημα κατά του Ερντογάν και τη στοχευμένη θέση των ΗΠΑ για το ζήτημα έκδοσης του Γκιουλέν στην Τουρκία. Αυτή η συμβατικότητα των δυο πλευρών επιφέρει την επιθετικότητα της Τουρκίας κατά της Ελλάδος.

Αμφισβήτηση της Συνθήκης της Λωζάνης από τον Ερντογάν.

Μέχρι του σημείου να αμφισβητήσει η αλεπού της Τουρκίας τη Συνθήκη της Λωζάνης, ανακοινώνοντας ότι θα λάβει μέτρα στο Αιγαίο για την αποκατάσταση της αδικίας που υποχρεώθηκε να δεχθεί η Τουρκία με την αποδοχή εκ μέρους της, της Συνθήκης της Λωζάνης (Συνθήκη που δεν έχουν υπογράψει οι ΗΠΑ).

Μια σοβαρότατη επιθετικότητα εκ μέρους του Ερντογάν, που δεν έχει σκοπό να δυναμώσει τη θέση του στην Τουρκία έναντι των Κεμαλικών, όπως στοχευμένα τα

Συστημικά ΜΜΕ της Πατρίδος μας προσπαθούν να μας αποπροσανατολίσουν.

Οι λόγοι είναι άλλοι, απόλυτα ξεκάθαροι:

α) ο Ερντογάν με την αμφισβήτηση της Συνθήκης της Λωζάνης, θέλει μετά το πραξικόπημα εναντίον του και την Παγκόσμια κατακραυγή για τις διώξεις και συλλήψεις που εξαπέλυσε κατά των εσωτερικών αντιπάλων του, να δυναμώσει την θέση του στη Διεθνή Κοινή Γνώμη, φέροντας ως αδικημένη την Τουρκία, και

β) να προετοιμάσει τη Διεθνή Κοινή Γνώμη για τα γεγονότα που θα επακολουθήσουν στο Αιγαίο μας…

Θα έχουμε θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο;

Σε όλο το διαφαινόμενο παραπάνω παιχνίδι, μεθοδεύεται σενάριο ευρείας εσωτερικής ανωμαλίας από τους λαθρομετανάστες με πιθανό προβοκατόρικο επεισόδιο.

Όπως μας πληροφόρησε η πηγή μας, αυτό το σχέδιο το χειρίζεται αυτοπροσώπως το νέο “γεράκι” (πρέσβης) των ΗΠΑ στην Αθήνα συνεπικουρούμενος από τις ΜΚΟ του Σόρος. Αυτή η εσωτερική αναταραχή θα δημιουργήσει τη δυνατότητα στους Τούρκους για ένα θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο, στο στιλ της εμπλοκής των Ιμίων, με απρόβλεπτη εξέλιξη.

Γιατί, σκοπός των ΗΠΑ (βαθέως κράτους), μέσα στις επιδιωκόμενες ανακατατάξεις που σχεδιάζουν για τα Βαλκάνια, είναι να καταστήσουν την Ελλάδα δορυφόρο της Τουρκίας, εγκλωβίζοντας το ισλαμικό στοιχείο στην Ελλάδα για να της αλλοιώσουν το Εθνοτικό της στοιχείο.

Αυτά, τα Αμερικανικά σχέδια πρέπει να έχουν υλοποιηθεί τουλάχιστον μέχρι την 8η Ιανουαρίου 2017, όταν θα γίνει η αλλαγή του ενοίκου του Λευκού Οίκου, που θα προκύψει από τις Προεδρικές εκλογές της 8ης Νοεμβρίου 2016 στις ΗΠΑ.

Βέβαια, εάν Πρόεδρος εκλεγεί ο Ντόναλντ Τραμπ. Γιατί, εάν εκλεγεί Πρόεδρος η Χίλαρυ Κλίντον, τότε θα συνεχισθεί η πολιτική της κυβερνήσεως Ομπάμα, και προς το χειρότερο για τα συμφέροντα της Ελλάδος…

Τι θα πράξει η Ρωσική “αρκούδα”;

Παρά ταύτα οι ΗΠΑ έχουν θορυβηθεί τα μάλλα, από την παρουσία των Ρώσων στα Διεθνή ύδατα του Αιγαίου μας με τρία (3) πλωτά αγκυροβόλια. Φοβούνται ότι πιθανώς να τους χαλάσουν τα σχέδια της συγκυριαρχίας του Αιγαίου μας, με την Τουρκία.

Και είναι αρκούντως σοβαρό, το τι θα πράξει τελικά η Ρωσία που φαίνεται να γνωρίζει τα σχέδια των ΗΠΑ!!

Για το λόγο αυτό, μας ενημερώνει η πηγή μας, θα πραγματοποιηθεί στις 10 Οκτωβρίου συνάντηση της Ρωσικής πλευράς με τον Ερντογάν, στην Κωνσταντινούπολη στο πλαίσιο πραγματοποιήσεως φόρουμ.

Το ζήτημα είναι αν θα παραστεί αυτοπροσώπως ο Πούτιν ή κάποιος υψηλότατος εκπρόσωπός του, πχ ο Λαβρόφ.

Εκεί θα εξεταστεί εάν η Ρωσία θα λάβει θέση ουδετερότητας στο όλο ζήτημα ή εάν θα διαχωρίσει τη θέση της, λαμβάνοντας αποφάσεις υπέρ του συμφέροντός της, που σε αυτήν την περίπτωση θα είναι και υπέρ του συμφέροντος της Ελλάδος…

Επισπεύδεται το “Κυπριακό”.

Μέχρι τέλους του έτους, προς το συμφέρον της Τουρκίας, με παραμονή των στρατευμάτων Κατοχής για άλλα δέκα (10) χρόνια στη Μεγαλόνησο. Στο τραπέζι των συζητήσεων θα τεθεί και η συνδιοίκηση της Θράκης μας!!

Επί του πιεστηρίου.

Επίκειται συνάντηση Τσίπρα, Αναστασιάδη, Νετανιάχου στο Τελ Αβίβ.

Ελπιδοφόρο ότι ο Πρωθυπουργός του Ισραήλ δεν εμπιστεύεται τον Ερντογάν ως αξιόπιστο συνομιλητή και αυτό ίσως παίξει σημαντικό ρόλο στον αγωγό φυσικού αερίου του Ισραήλ προς την Τουρκία.

Θα θυμίσω απλώς τις τελευταίες δηλώσεις του Υπουργού Ενέργειας του Ισραήλ Γιουβάλ Στρέιτζ, στην εφημερίδα της Τουρκίας “Χουριέτ”, όπου δήλωσε: «… δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες, αλλά νομίζω ότι το πρόβλημα της Κύπρου μπορεί να λυθεί. Στις συναντήσεις μας με τους Έλληνες και τους Κύπριους συζητούσαμε πάντα την εξομάλυνση των σχέσεων του Ισραήλ με την Τουρκία…».

Ωστόσο, τα προβλήματα της Ελλάδος μας την εποχή των Μνημονίων είναι τεράστια και κάποιοι βάζουν τους κάθε λογής Φίληδες να πετούν την μπάλα στην εξέδρα.

Ο νοών νοείτο…

Επανέρχομαι…

ΠΗΓΗ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger