Με μισή ντουζίνα μαχητικά όλα Οπλισμένα απάντησαν οι Τούρκοι στα δεκάδες Ελληνικά Μαχητικά που βρίσκονται στον αέρα ολόκληρο το 24ώρο λόγω «ΤΑΜΣ ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ «!

Τα  Toύρκικα  μαχητικά πέταξαν σε δύο σχηματισμούς απο δύο διαφορετικές κατευθύνσεις και μπήκαν ανάμεσα Λήμνο Λέσβο σε μια κίνηση να δείξουν οτι είναι εδώ …Στο κατόπι τους πέταξαν Ελληνικά Μαχητικά που απογειώθηκαν απο την Λήμνο ,αλλά οι Τούρκοι εγκατέλειψαν την Περιοχή !



Η Μέρα όμως ξεκίνησε στραβά με ένα CN 235  Τούρκικο Κατασκοπευτικό να περνάει το Αιγαίο πάνω -Κάτω κάνοντας συνεχώς παραβιάσεις 20 τον αριθμό …

Το ΑΤΑ που περίμενε την εισβολή των Τούρκων ,περίμενε την εισβολή των Οπλισμένων Μαχητικών και μετά έστειλε τα Μαχητικά της Άσκησης να διώξουν άρο-αρον το Τούρκικο CN-235!



Αν και οι Τούρκοι δεν κάθισαν να εμπλακούν σε αερομαχίες το ότι ήταν Οπλισμένα προβληματίζει στο ΑΤΑ που διέταξε Γενική Ετοιμότητα Παντού !

Πολύ εύκολα μπορεί να σημειωθεί ένα λάθος λόγω των άπειρων Τούρκων Χειριστών και το  κακό που θα ξεσπάσει δεν θα έχει σταματημό !

ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ Κ.Ε.Κ. ΣΤΟ F.I.R. ΑΘΗΝΩΝ – ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ Ε.Ε.Χ. ΤΗΝ 4η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016

ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ : 2  ( 4 + 2 σύνολο 6 Μαχητικά

ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ : 1 CN-235

ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ : 7

ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ : 6

ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ : 4

ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ : 23

ΕΜΠΛΟΚΕΣ : –

ΠΕΡΙΟΧΗ : ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ, ΚΕΝΤΡΙΚΟ & ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ

Τα ανωτέρω α/φ αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.

ΠΗΓΗ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger