Ο Βασίλης Λεβέντης, σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο, αναφερόμενος στον Αλέξη Τσίπρα, είπε πως «κάνει μια πολύ δύσκολη αποστολή», σημειώνοντας πως «υπογράφει τα πάντα, έχοντας πίσω του ένα κόμμα που δεν πιστεύει στην Ευρώπη. Χρειάζονται οι οπαδοί του, αναγκαστικά, ένα ψέμα, πάνω στο οποίο θα βασίσουν την υπομονή τους. Αυτό δε σημαίνει ότι έχασε ο κ. Τσίπρας την υπόθεση. Ο Ιησούς Χριστός να ήταν στη θέση του Τσίπρα δεν θα επετύγχανε τίποτα καλύτερο».

Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο συμμετοχής του στην κυβέρνηση τόνισε ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν θα του το πρότεινε επειδή ξέρει πως δεν θα συμμετείχε.

«Εγώ ήμουν και θα είμαι για πάντα Κέντρο, με τον Τσίπρα δεν πάω, το μόνο που μπορώ να κάνω είναι αν θέλει να τον συμβουλεύσω πάνω στα εννέα σημεία που έχει καταθέσει η Ένωση Κεντρώων. Την καλή μου πρόθεση την έδειξα την ίδια μέρα που έγιναν οι εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου που του έστειλα τα εννιά σημεία. Εκείνος δεν μου τηλεφώνησε επί ένα χρόνο, και τώρα που είναι στις μαύρες του, θέλει τον Λεβέντη, αλλά ο Λεβέντης δεν προσφέρεται για τσόντα».

ΠΗΓΗ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger