Ένα αποτρόπαιο θέαμα αντίκρισαν όσοι περνούσαν το απόγευμα του Σαββάτου από την πλατεία Κλαυθμώνος στο κέντρο της Αθήνας.

Το περιστατικό διαδραματίστηκε λίγο μετά τις 19.30 το απόγευμα του Σαββάτου, μπροστά στα μάτια δεκάδων περαστικών.
Σύμφωνα με την αστυνομία, υπήρξε κλήση από έναν πολίτη, ο οποίος κατήγγειλε ότι ένας άνδρας βρίσκεται κρεμασμένος σε δέντρο επί της πλατείας Κλαυθμώνος, δίπλα ακριβώς από το κτήριο που φιλοξενείται το υπουργείο Εσωτερικών.
Οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο και προχώρησαν στην προσαγωγή ενός Πολωνού και ενός Ουκρανού που ήταν εμφανώς μεθυσμένοι.

Στις καταθέσεις τους οι ίδιοι ανέφεραν πως ο νεκρός άνδρας είναι Πολωνός και φίλος τους και πως πριν βρεθεί κρεμασμένος, ήταν μαζί τους παρέα και είχε και ο ίδιος μεθύσει.
Ανέφεραν δε, πως κάποια στιγμή, το ίδιο το θύμα πέταξε ένα σκοινί στο δέντρο, το πέρασε από το λαιμό του και προσποιήθηκε απαγχονισμό, με αποτέλεσμα ωστόσο, όντως να κρεμαστεί και να χάσει τη ζωή του.
Με βάση και τα λεγόμενα αυτόπτη μάρτυρα, οι αστυνομικοί τούς συνέλαβαν και τους οδήγησαν στον εισαγγελέα, με δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση καθώς, φέρονται να λογομάχησαν και στη συνέχεια να κρέμασαν τον άτυχο άνδρα από το δέντρο.
Περίοικοι και διερχόμενοι ανέφεραν στην αστυνομία ότι είδαν τους τρεις άνδρες να είναι εμφανώς μεθυσμένοι. Μέχρι στιγμής, δεν έχουν αποδοθεί ευθύνες στους δύο άνδρες, ωστόσο εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα.
Η εικόνα του κρεμασμένου άνδρα ήταν σοκαριστική ακόμα και για τους αστυνομικούς.


ΠΗΓΗ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger