Τα υποσυνείδητα μηνύματα πλέον είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας δυστυχώς. Βομβαρδιζόμαστε συνεχώς με αθέμιτο τρόπο για πολλούς λόγους, όπως διαφήμιση προϊόντων, πολιτικές σκοπιμότητες , διαστρέβλωση των ηθικών αξιών, απαξίωση της ιστορικής συνειδητότητάς μας , και γενικά για την κατεύθυνση των μαζών. 

Κάποιες φορές αυτές οι μεθοδεύσεις ξεσκεπάζονται , και απλά παύουμε να δίνουμε σημασία με αποτέλεσμα να αποτυγχάνουν του σκοπού τους. 

Τι γίνεται όμως όταν αυτά τα μηνύματα στοχεύουν στο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ επίπεδο μας, και μας καθιστούν ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΥΣ σε αποκρυφιστικές τελετουργικές πράξεις άλλων ;;;; 

Όσο και αν φαντάζει αυτό εξωπραγματικό η και φανταστικό σε πολλούς από εμάς δεν παύει να αποτελεί ένα γεγονός που ίσως να υφίσταται εδώ και δεκαετίες.

 Μια προσεκτική ματιά σε όλη την σειρά αυτού του ντοκιμαντέρ θα σας δώσει πολλά πειστικά δεδομένα:
Κι αυτό βασίζεται στο γεγονός ότι...

Οι Illuminati ελέγχουν την βιομηχανία του θεάματος:

...Εμείς έχουμε τον έλεγχο, γιατί δεν είμαστε πολιτική οργάνωση, είμαστε μια αποκρυφιστική οργάνωση, δουλεύουμε στο παρασκήνιο και χειραγωγούμε τον τρόπο που σκέφτεται ο κόσμος. Ο πόλεμος που εξαπολύουμε εμείς είναι ένας πόλεμος ενάντια στο ανθρώπινο μυαλό και χρησιμοποιούμε την μουσική και τα σύμβολα στις εικόνες για να αφυπνίσουμε κοιμισμένες ιδιότητες του ανθρώπινου μυαλού. 

Ο πόλεμος που κάνουμε είναι πολιτισμικός σε όλα τα μέτωπα, στην μουσική στην λογοτεχνία, και στρέφουμε το όπλο εναντίον σας. Χρησιμοποιούμε την μουσική γιατί αυτήν είναι το μέσο για να προσεγγίσουμε τους νέους , κάνουμε άμεση προπαγάνδα για να αφυπνίσουμε τον λύκο στον άνθρωπο. 

Η πολιτική είναι το κουκλοθέατρο των ενηλίκων και το στηρίζουμε αυτό αλλά ενδιαφερόμαστε για τον έλεγχο των ανθρώπων ούτως ώστε να εξυπηρετούν τα συμφέροντά μας..ο λύκος αντιπροσωπεύει το θηρίο στον άνθρωπο, θέλουμε να απελευθερώσουμε το θηρίο που είχε χαλιναγωγηθεί από τα ιδανικά της χριστιανικής πίστης και αυτά είναι αυτά που θέλουμε να εξαλείψουμε. 

Ο λύκος πρέπει να απελευθερωθεί. Δεν μας ενδιαφέρουν οι άστεγοι, ούτε το να βοηθάμε ανθρώπους, θέλουμε να δημιουργήσουμε μια γενιά που δεν έχει έλεος στην καρδιά της. Όλες τις ουμανιστικές αξίες της ισότητας πρέπει να εξαλειφθούν για να κάνει η ανθρωπότητα το νέο βήμα της εξέλιξης .Αυτό είναι το τέλος του παλιού κόσμου και το ξεκίνημα μιας Νέας Τάξης Πραγμάτων.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger