Οι ΗΠΑ, οι οποίες, εξέθρεψαν τον ισλαμισμό των τζιχαντιστών, καταστρέφοντας την Συρία, ανακοίνωσαν επίσημα την αναστολή των συνομιλιών με την Ρωσία

που είχαν ως στόχο την εξεύρεση ενός σχεδίου για τον τερματισμό των συγκρούσεων στην Συρία.

Ο εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Τζον Κίρμπι δήλωσε πως «οι ΗΠΑ αναστέλλουν την συμμετοχή τους από τους διμερείς διαύλους με την Ρωσία οι οποίοι εγκαθιδρύθηκαν για την διατήρηση της παύσης των εχθροπραξιών».

Οι Αμερικανοί κατηγορούν την Ρωσία πως δήθεν δεν τήρησε την εκεχειρία, ενώ είναι η μεγάλη δύναμη που μάχεται κατά των ισλαμοφασιστών της Νέας Τάξης.

Παράλληλα, η Μόσχα, σύμφωνα με το Russia Today, αποφάσισε να αναστείλει συμφωνία των δύο χωρών μετά τον Ψυχρό Πόλεμο σχετικά με την απόρριψη του ραδιενεργού μετάλλου, πλουτωνίου, από τις παροπλισμένες πυρηνικές κεφαλές.

Οι λόγοι που η Ρωσία πήρε αυτή την απόφαση περιγράφονται στο σχετικό διάταγμα, το οποίο υπέγραψε ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν:

«Η δραματική αλλαγή στο περιβάλλον, η απειλή της στρατηγικής σταθερότητας εξαιτίας των επιθετικών κινήσεων των ΗΠΑ εναντίον της Ρωσίας, η ανικανότητα των ΗΠΑ να τηρήσουν τη δέσμευσή τους για την απόρριψη του απεριορίστου πλουτωνίου των όπλων τους κατά τις διεθνείς συνθήκες αλλά και η ανάγκη γρήγορων κινήσεων για την υπεράσπιση της ρωσικής ασφάλειας».

Βάσει της συμφωνίας Ρωσία και ΗΠΑ θα έπρεπε να καταστρέψουν τουλάχιστον 34 μετρικούς τόνους πλουτωνίου, ποσότητα που αρκεί για την παραγωγή 17.000 πυρηνικών βομβών με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Επιπλέον, ξεκινά εκτάκτως με εντολή Πούτιν και θα διαρκέσει μέχρι τις 7. Οκτωβρίου τεράστια άσκησης  πολιτικής άμυνας που θα διεξαχθεί σε όλο το εύρος της επικράτειας.

Στην άσκηση ό θα συμμετάσχουν πάνω από 40 εκατ. Ρώσοι πολίτες μαζί με δεκάδες χιλιάδες εθελοντές και προσωπικό από  υπηρεσίες πολιτικής προστασίας.

Όπως αναφέρεται η άσκηση θα περιέχει: Ασκήσεις εκκένωσης περιοχών, ασκήσεις αντιμετώπισης ΡΒΧΠ πολέμου, δημιουργία νοσοκομείων εκστρατείας με ειδική πρόνοια για την αντιμετώπιση ΡΒΧΠ περιστατικών, δοκιμή πυρηνικών καταφυγίων, επεμβάσεις ομάδων τήρησης της τάξης, ενημερώσεις του γενικού πληθυσμού για τα πλησιέστερα καταφύγια κ.α.

Τα λόγια περισσεύουν! Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος είναι κοντά.

Να είστε έτοιμοι!


ΠΗΓΗ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger