Στο "στόχαστρο" επιτηδείων μαθήτριες Λυκείου! Αυτό το άρθρο είναι πάρα πολύ σημαντικό και δεν αποτελεί παράθεση επιπόλαιων σκέψεων για τη δημιουργία εντυπώσεων αλλά βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα και καταγγελίες. 

Τις τελευταίες ημέρες το Faliro Press News δέχθηκε πληθώρα ηλεκτρονικών μηνυμάτων, τα οποία έκαναν λόγο για ένα … απίστευτο «φαινόμενο», το οποίο έχει αρχίσει να παίρνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις. 
Πρόκειται για μία νέα… κομπίνα που έχουν στήσει επιτήδειοι με θύματα ανήλικα κορίτσια και δη μαθήτριες Λυκείου. 
Το κύκλωμα, όπως φαίνεται έχει γερές βάσεις και δρά οργανωμένα αφού μέλη του πλησιάζουν ανυποψίαστες κοπέλες έξω από σχολεία, στις οποίες τάζουν από 500 έως 1.500 ευρώ με αντάλλαγμα να υπογράψουν σύμφωνο συμβίωσης με αλλοδαπούς (κυρίως Πακιστανικής καταγωγής). 
Τα πρόσωπα που προσεγγίζουν τις νεαρές κοπέλες, σύμφωνα με τις καταγγελίες φέρεται να είναι Αλβανικής καταγωγής και όπως ισχυρίζονται τα θύματα στο Faliro Press News με αντάλλαγμα ένα ποσό της τάξεως των 1.500 ευρώ προσπαθούν να τα πείσουν να υπογράψουν σύμφωνο συμβίωσης με Πακιστανούς, εξηγώντας τους παράλληλα ότι δεν πρόκειται να έχουν καμία δέσμευση, ούτε πρόκειται να συναντήσουν ποτέ τους εν λόγω κυρίους απλά απώτερος στόχος είναι να τους βοηθήσουν να παραμείνουν στη χώρα. 
Στο εν λόγω κύκλωμα, το οποίο έχει απλώσει τα πλοκάμια του στα Νότια προάστια και αναμένεται να επεκταθεί και σε άλλες περιοχές εμπλέκονται δικηγόροι, η αμοιβή των οποίων μπορεί να φτάσει και τα 10.000 ευρώ κατά περίπτωση. 
Ήδη, αρκετές κοπέλες έχουν πέσει… στην παγίδα και υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης δεδομένης της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας και του δέλεαρ των 1.500 ευρώ. Χωρίς όμως να αναλογιστούν σε τι περιπέτεια μπορεί να μπλέξουν αφού σαφώς και τα πράγματα δεν είναι τόσο … «αθώα», όπως φαίνονται. Μέχρι και δικαιώματα στην περιουσία των ανήλικων κοριτσιών μπορούν να αποκτήσουν οι αλλοδαποί ή οι ανήλικες να βρεθούν διπλοπαντρεμένες όταν έρθει η ώρα να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. 
Υποχρέωση των Αρχών είναι να εντοπίσουν ποιοι κρύβονται πίσω από το εν λόγω κύκλωμα και να σταματήσουν τη δράση τους αλλά υποχρέωση των γονέων είναι να ενημερωθούν διαβάζοντας αυτό το δημοσίευμα και να προστατέψουν τα παιδιά τους! 
Τελικά, η αθρόα έλευση μεταναστών στη χώρα μας και φυσικά λαθρομεταναστών αναμένεται να μας βάλει σε μεγάλες περιπέτειες με ανεξέλεγκτες διαστάσεις.
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger