Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς απουσίαζε από την επίσημη παρουσίαση τού νέου προπονητή τής ΑΕΚ, Ζοσέ Μοράις, με αποτέλεσμα να γραφτούν πολλά για το συγκεκριμένο γεγονός.

Ο Σέρβος δεν ήθελε την αλλαγή στον πάγκο και πως μάλιστα ζητούσε να δοθεί πίστωση χρόνου στον Τιμούρ Κετσάγια.

Επομένως, η επιλογή τού Πορτογάλου τεχνικού ήταν λογικό να τον φέρει αντίθετο, μία άποψη που εξέφρασε ανοιχτά και στο αφεντικό τής ομάδας, Δημήτρη Μελισσανίδη.

Μάλιστα, η διαφωνία αυτή που προέκυψε σχετικά με το θέμα τού προπονητή προκάλεσε και μια μικρή «κόντρα» ανάμεσα στον «Ντούσκο» και τον Τίγρη, μιας και τελικά υπερίσχυσε η άποψη του δεύτερου και ήρθε στην Ελλάδα ο Ζοσέ Μοράις.

Οι πληροφορίες λένε δε, ότι ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν ανέκρινε ποτέ τη λύση τού Πορτογάλου και πως είχε σοβαρές ενστάσεις για τη συγκεκριμένη επιλογή. Έτσι, λοιπόν, εξηγείται και η απουσία τού Σέρβου από την παρουσίαση τού 51χρονου κόουτς…

Όπως λέγεται, μάλιστα, οι σχέσεις των Τίγρη και «Ντούσκο» πήγαν να χαλάσουν με αφορμή αυτό το γεγονός, ωστόσο γρήγορα …επανήλθαν. Οι δύο άνδρες δεν άφησαν τη συγκεκριμένη διαφωνία να τους επηρεάσει περισσότερο και δεδομένου της αλληλοεκτίμησης που υπάρχει ανάμεσά σους, άμεσα τα ξαναβρήκαν.

Εξάλλου, ο Σέρβος παραμένει στον πόστο του ακλόνητος και είναι αυτός που αποφασίζει για όλους και για όλα στο ποδοσφαιρικό τμήμα κατ΄ εντολή τού Δημήτρη Μελισσανίδη. Άσχετα αν ο Τίγρης αποφάσισε και …διέταξε να αλλάξει προπονητή η ομάδα, χωρίς τη σύμφωνη γνώμη τού Ντούσαν…

sportdog.gr
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger