Μια συγκλονιστική ιστορία κρύβεται πίσω από τον διαμελισμό 18χρονης από διερχόμενη αμαξοστοιχία κοντά στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας.

Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι η άτυχη κοπέλα πήδηξε συνειδητά στις σιδηροδρομικές γραμμές για να δώσει τέλος στη ζωή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Alexandriamou.gr η άτυχη κοπέλα προέβη στο απονενοημένο διάβημα εξαιτίας του αναπάντεχου χαμού του συνομήλικου αγοριού της. Το αγόρι της έχασε τη ζωή του το απόγευμα της 21ης Σεπτεμβρίου στην Κορυφή Ημαθίας. 

Σύμφωνα με το thestival.gr tα στοιχεία που συνέλεξαν τότε οι αρχές έδειχναν ότι ο νεαρός είχε πηδήξει στις γραμμές του τραίνου με σκοπό να αυτοκτονήσει. Τριάντα επτά ημέρες μετά η 18χρονη αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή της με τον ίδιο τρόπο.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα alexandriamou.gr στις γραμμές του ΟΣΕ ανάμεσα στην Αλεξάνδρεια με το Παλαιοχώρι βρέθηκε τσάντα με προσωπικά αντικείμενα του θύματος, πάσο με φωτογραφία που μαρτυρούν ότι είναι 18χρονη κοπέλα από την Θεσσαλονίκη.



Μετά την αναγνώριση των στοιχείων της 18χρονης διαπιστώθηκε ότι υπήρξε σύντροφος ενός νεαρού που διαμελίστηκε στις 21 Σεπτεμβρίου 2016 στην περιοχή της Κορυφής Ημαθίας.

 Ο νεαρός πετάχτηκε μπροστά στην αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη - Αθήνα, μετά τον σταθμό του ΟΣΕ στο Πλατύ, με αποτέλεσμα να παρασυρθεί και να διαμελιστεί.



Πηγή: thetoc.gr
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger