Το φιλί του θανάτου έδωσε στην 20χρονη Μίριαμ Ντικρ Λεμέι ο εραστής της. Οπως αποκαλύπτει η μητέρα της, η Μίριαμ ήταν αλλεργική στα φιστίκια, κάτι που το αγόρι της δεν γνώριζε.

Όλα πήγαιναν καλά στη ζωή της. Μου εξομολογήθηκε πως ήταν ερωτευμένη. Ήταν η πρώτη φορά που έβλεπα στα μάτια της κόρης μου τόση λάμψη» δήλωσε η Μισέλ Ντικρ μιλώντας στο Journal de Quebec.

Όπως αναφέρει και η εφημερίδα independent η σχέση του νεαρού ζευγαριού ήταν πρόσφατη και έτσι η 20χρονη δεν είχε προλάβει να ενημερώσει τον φίλο της για την πάθηση της.

Ηταν το 2012 και δυο τους βρισκόταν στο Μόντεραλ σε ένα πάρτι. Μόλις τελείωσαν τη διασκέδαση τους πήγαν στο σπίτι και ο νεαρός έφαγε ένα κομμάτι ψωμί με λίγο φυστικοβούτυρο. Έπλυνε τα δόντια του, πήγε στο κρεβάτι του και φίλησε την κοπέλα του. Μέσα σε λίγα λεπτά η Μίριαμ άρχισε να έχει προβλήματα στην αναπνοή.

Σύμφωνα με την έκθεση του ιατροδικαστή που έγινε το 2014 η 20χρονη δεν είχε μαζί της το EpiPen της, το οποίο χρησιμοποιείται σε περιπτώσεις αναφυλαξίας και η κατάσταση της επιδεινώθηκε ταχύτατα.

Το ασθενοφόρο έφτασε μέσα σε οκτώ λεπτά από την κλίση του νεαρού αλλά ήταν ήδη πολύ αργά. Παρά τις προσπάθειές των γιατρών η Μίριαμ άφησε την τελευταία της πνοή λόγω σοβαρής εγκεφαλικής υποξίας κατά την οποία ο εγκέφαλος στερείται οξυγόνου.

«Ζούσε μια φυσιολογική ζωή» δήλωσε η μητέρα της. «Κανονικά έπρεπε να έχει μαζί της το EpiPen της. Όλοι γνώριζαν την κατάστασή της» πρόσθεσε θέλοντας έτσι να προειδοποιήσει όσους πάσχουν από αλλεργίες να φορούν πάντα ένα βραχιόλι Medic Alert, το οποίο ενημερώνει τους άλλους για την κατάσταση της υγείας τους και ένα EpiPen. Και οι δύο συσκευές θα μπορούσαν να είχαν σώσει τη ζωή της κόρης της.

ΠΗΓΗ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger