ΠΟΣΟ ΒΑΘΙΑ ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΑΣΤΟΤΕ «ΕΛΛΗΝΙΚΗ» ΗΓΕΣΙΑ;
ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, Ή ΟΧΙ ΑΚΟΜΑ;…
ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΕΟΝ  Π Ι Κ Ρ Ε Σ   ΑΛΗΘΕΙΕΣ!

 Η μικρή Ελλάς παλεύει ΜΟΝΗ ΤΗΣ, ΑΠΟ ΠΟΛΛΩΝ ΕΤΩΝ, να διαχειριστεί το ΕΞΟΧΩΣ εκρηκτικό πρόβλημα (εκατομμυρίων) προσφύγων και λαθρομεταναστών!
Κι όταν αναφέρουμε μόνη της, το εννοούμε!
[ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ, Η ΕΙΔΗΣΗ …»ΕΞΑΫΛΩΘΗΚΕ»!]



Οι Ευρωπαίοι είναι τόσο εξόφθαλμα  Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Ο Ι,   που όχι μόνο δεν βοηθούν την Ελλάδα με τα πολλά και μεγάλα οικονομικά προβλήματα, αλλά αντιθέτως παρέχουν σημαντικότατη υποστήριξη στην Τουρκία στην οποία υπάρχει κανονικότατη   χ ο ύ ν τ α !
Η Δανία λοιπόν, ώ της προκλήσεως & του ΘΡΑΣΟΥΣ, θα ναυπηγήσει σε τουρκικά ναυπηγεία(!), ούτε λίγο, ούτε πολύ, 6 σκάφη ερεύνης & διασώσεως, τα οποία θα τα ΔΙΑΘΕΣΕΙ στην Τουρκία! Αν έχουμε τέτοιους …φίλους τύφλα να ΄χουν οι εχθροί!
Με βάση τουρκικά ειδησιογραφικά μέσα, υπεγράφη σύμβαση μεταξύ των Δανικών Ναυπηγείων ‘DAMEN’ και του Διεθνούς Οργανισμού Μεταναστεύσεως (‘IMO’) για την κατασκευή 6 πλοίων Έρευνας-Διάσωσης (SAR),τα οποία θα διατεθούν στην τουρκική Ακτοφυλακή (T/ΔΑΑ)!!!
Η χρηματοδότηση της συμβάσεως θα γίνει 100% (!!!) από τον ‘ΙΜΟ’ και τα πλοία θα κατασκευαστούν στο ναυπηγείο της εταιρείας στην Αττάλεια (Antalya) της Τουρκίας…
Ο τύπος του πλοίου που επιλέχθηκε, είναι ο ‘SAR 1906’ και τα βασικά χαρακτηριστικά του είναι τα παρακάτω:
Μήκος: 19,3 μέτρα
Πλάτος: 6,55 μέτρα
Μέγιστη ταχύτητα: 31 kts
Ακτίνα δράσης: 300 ναυτικά μίλια
Πλήρωμα: 4 άτομα
Δυνατότητα μεταφοράς διασωθέντων: 120 άτομα
Σύμφωνα με στελέχη της εταιρείας, το πρώτο πλοίο θα παραδοθεί τον Μάϊο 2017, ενώ το τελευταίο θα παραδοθεί μέχρι το τέλος του 2017.
Διαβάζοντας τα ανωτέρω ΠΟΛΥ ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΑ, δημιουργούνται εύλογες απορίες, όπως: δεν θα μπορούσαμε ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΕΛΛΑΣ, να εκμεταλλευτούμε αυτό το πρόγραμμα, ώστε να ωφεληθεί και το Λιμενικό Σώμα αλλά και τα ναυπηγεία μας, που …φυτοζωούν, ενώ ταυτόχρονα, δεν θα δίναμε ούτε 1€ από τα κρατικά ταμεία και θα μας έμεναν και τα πλοία;
Η προμήθεια ακόμα 6 πλοίων ‘SAR’ από την Τουρκία, της δίνει ένα ακόμα λόγο να υποστηρίζει, ότι έχει τα «μέσα» για διεξαγωγή επιχειρήσεων ‘SAR’ στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο, αναφέρεται στο ιστολόγιο ‘militaire’.
Αλλά για κάποιους αυτά είναι ψιλά γράμματα. Ας ερωτήσουν τα στελέχη του Λ.Σ., για να καταλάβουν, τι ΕΘΝΟΦΘΟΡΑ & ΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ζημιά κάνουν με την  ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΗ ΠΙΑ αδιαφορία τους…

«IΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ«
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger