Το έγγραφο περιέγραφε πως η Marilyn Monroe, η οποία είχε πρόσφατα παραμεριστεί από τους αδερφούς Kennedy, νιώθοντας μεγάλο θυμό και πίκρα, τηλεφώνησε στον Robert Kennedy απειλώντας ότι θα καλούσε συνέντευξη Τύπου και θα έδινε στη δημοσιότητα όσα της είχε εμπιστευτεί ο πρόεδρος σχετικά με τα σκάφη από το διάστημα που είχαν συντριβεί και περισυλλεγεί στο Νέο Μεξικό, την δεκαετία του 1940! 

Το πιο συγκλονιστικό ήταν ότι ήξερε  πως ο ίδιος ο πρόεδρος Kennedy  είχε δει το εξωγήινο σκάφος και τα συντρίμμια του σε μια κορυφαία αεροπορική βάση.



Αυτό το Άκρως Απόρρητο έγγραφο, το οποίο εξακολουθεί να παραμένει διαβαθμισμένο, έχει ημερομηνία την προηγούμενη της ημέρας που η Marilyn βρέθηκε νεκρή. Χαρακτηριστικό ότι στην κάτω αριστερή γωνία διαβάζετε εύκολα το MJ12!

Οι ειδικοί που έλεγξαν αυτό το έγγραφο είπαν ότι η πιθανότητα να είναι γνήσιο αυτό το έγγραφο είναι πολύ μεγάλη, αν και όχι 100%. 



Η οργάνωση Majestic 12 αποτελεί το εργαλείο ενός αφανούς κορυφαίου κυβερνητικού σχεδίου που περιλαμβάνει την προεδρική και στρατιωτική εμπλοκή, για την έγκριση όλων των χειρισμών που αφορούν την εξωγήινη παρουσία στην γη και την συγκέντρωση στοιχείων και τεχνολογίας. 

Η δράση της φαίνεται να εμπεριέχει όχι μόνο την επαφή με εξωγήινους επισκέπτες και την διαχείριση των συνθηκών που προκύπτουν από αυτή, αλλά και τον έλεγχο των στοιχείων που διαρρέουν ηθελημένα ή όχι. Έτσι είναι θεμιτή τόσο η επιλεκτική και φιλτραρισμένη πληροφόρηση όσο και ο αποπροσανατολισμός της κοινής γνώμης με την διοχέτευση πλαστών πληροφοριών.



ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger