Βαλίτσες με χρήμα, ρουσφέτια και στο βάθος... κοριοί!
Αλληλοπαρακολουθήσεις και καταγραφές συνομιλιών στο αμαρτωλό ΚΕΕΛΠΝΟ που εμπλέκουν υπουργούς σε όργιο παράνομων διορισμών...

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έγραψε στο Twitter:




«Η εφημερίδα Καλογρίτσα με συκοφαντεί. Ο στόχος προφανής, τα μέσα παράνομα και άθλια. Η Δικαιοσύνη θα έχει τον λόγο».

Τι αναφέρει στο ρεπορτάζ το Documento

Αλληλοπαρακολουθήσεις και καταγραφές συνομιλιών στο αμαρτωλό ΚΕΕΛΠΝΟ που εμπλέκουν υπουργούς σε όργιο παράνομων διορισμών, αποκαλύπτει στο παρθενικό της φύλλο που κυκλοφορεί αύριο Κυριακή 20 Νοεμβρίου, η εφημερίδα Documento.

Στις τηλεφωνικές συνακροάσεις που αποτυπώνουν ανάγλυφα τη ρεμούλα στους κόλπους του ΚΕΕΛΠΝΟ, πρωταγωνιστεί, όπως αποκαλύπτει το Documento, ο πρώην διευθυντής του Κέντρου Θεόδωρος Παπαδημητρίου, ο οποίος εμφανίζεται να συνομιλεί με κορυφαία πολιτικά πρόσωπα και συμβούλους τους. Οι συνομιλίες που αποκαλύπτει η εφημερίδα επιβεβαιώνουν ότι το ΚΕΕΛΠΝΟ υπήρξε κέντρο αφενός παράνομων προσλήψεων και αφετέρου εξυπηρέτησης πολιτικών προσώπων. Στις επίμαχες συνομιλίες μάλιστα γίνεται λόγος ακόμη και για βαλίτσες με χρήμα αλλά και για διαπλεκόπενους ανθρώπους στη Δικαιοσύνη που μπορύν να βοηθήσουν.

Τα στοιχεία που φέρνει στο φως η εφημερίδα και αποκαλύπτουν το όργιο της διαπλοκής εστάλησαν στα γραφεία του Documento μόλις λίγες ημέρες αφού ανακοινώθηκε η έκδοσή του και με μοναδικό σκοπό να προχωρήσει επιτέλους η έρευνα για Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων το οποίο άλλωστε ήδη ελέγχεται από τις Αρχές όχι μόνο για παράνομες προσλήψεις, αλλά και για διακίνηση μαύρου χρήματος και για χρήση πολλών εκατομμυρίων ευρώ τα οποία σε ορισμένες περιπτώσεις διοχετεύθηκαν σε εικονική διαφήμιση.


Αυτό θα πει, στην κυριολεξία, «ποδαρικό με το… δεξί»…

ΠΗΓΗ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger