Δεκάδες λαμπερά ονόματα του Χόλιγουντ απολαμβάνουν τα ερωτικά παιχνίδια στην kinky λέσχη του Χόλιγουντ.

Περιβόητη για τα πάρτι οργίων που διοργανώνει κάθε μήνα είναι η λέσχη Snctm, επίσης γνωστή για τα μεγάλα ονόματα του Χόλιγουντ που κατά καιρούς περνάνε με κάθε μυστικότητα τις πύλες της.


Σύμφωνα με το radaronline εκτός από διάσημα μοντέλα και πλούσιους επιχειρηματίες τακτικοί πελάτες είναι και οι ηθοποιοί όπως η Αντζελίνα Τζολί, Μπράντ Πιτ, Γκουίνεθ Πάλτροου και ο παρουσιαστής Μπιλ Μάχερ.

Το διάσημο ζευγάρι επισκέφτηκε την λέσχη λίγους μόνο μήνες πριν από τον χωρισμό τους ενώ για να αποκρύψουν την ταυτότητα τους φόρεσαν μάσκες όπως στην ταινία  «Eyes Wide Shut» όπου είχαν πρωταγωνιστήσει η Νικόλ Κίντμαν και Τομ Κρούζ αποκαλύπτει στο radaronline πηγή με γνώση των γεγονότων.

«H Αντζι ξεκίνησε να έρχεται μόνη», αποκάλυψε αυτόπτης μάρτυρας στο Radar. «Ζήτησε μια γυναίκα να φορέσει ένα strap-on, για άλλη γυναίκα να τη χαϊδεύει με φτερό στα γεννητικά της όργανα, ενώ εκείνη έκανε στοματικό έρωτα σε έναν άντρα!».

Στο κρησφύγετο της ανομίας θαμώνες είναι και η Γκουίνεθ Πάλτροου και ο σύντροφός της Μπράντ Φάλτσακ, παραγωγός του Glee. «Εχει διάσημο blog το Goop και πήρε συνέντευξη από τον ιδιοκτήτη Ντέιμον Λόνερ γράφοντας πως οι περισσότεροι επισκέπτες μένουν στα όρια του coupledom αλλά διαπιστώνουν πως η ηδονοβλεψία προσθέτει ένα επίπεδο φαντασίας που δεν έχουν στην κρεβατοκάμαρά τους. Αυτό που φαίνεται ανανεωτικό, ωστόσο, είναι ότι οι γυναίκες δίνουν τον ρυθμό. Πέραν του ότι είναι περισσότερες αριθμητικά, είναι οι μόνες που επιτρέπεται να αγγίξουν και να ξεκινήσουν κάτι...».


iefimerida

ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger