Οι τζιχαντιστές «διψούν για αίμα» ανήμερα των αμερικανικών εκλογών, αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Mirrror που τονίζει πως το ISIS

απειλεί να αιματοκυλήσει τις εκλογές στις ΗΠΑ , όπως αναφέρει το κέντρο προπαγάνδας της τρομοκρατικής οργάνωσης Al Hayat. Καλεί τους υποστηρικτές της να σφαγιάσουν τους Αμερικανούς ψηφοφόρους και να καταστρέψουν τις κάλπες, την Τρίτη, την ημέρα των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ.

Όπως υποστηρίζει μεταξύ άλλων η εφημερίδα Mirrror, το Ισλαμικό Κράτος ζήτησε επίσης από τους Μουσουλμάνους που έχουν δικαίωμα ψήφου να μποϊκοτάρουν τις εκλογές.
Πήρε θέση και για τις εκλογές

Η τρομοκρατική οργάνωση πήρε μάλιστα και θέση για τις εκλογές σχολιάζοντας χαρακτηριστικά πως, δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ του Ρεπουμπλικανικού και του Δημοκρατικού Κόμματος σε ότι αφορά την πολιτική τους απέναντι στο Ισλάμ και τους Μουσουλμάνους.


Το «κάλεσμα θανάτου» του Ισλαμικού Κράτους έρχεται την ώρα που είναι σε εξέλιξη έρευνα του FBI, σύμφωνα με την οποία, η Αλ Κάιντα σχεδιάζει να επιτεθεί εντός της ημέρας, ένα 24ωρο δηλαδή πριν τις αμερικάνικες εκλογές, σε διάφορες πολιτείες.

Σύμφωνα με το FBI, η Αλ Κάιντα φέρεται να σχεδιάζει επιθέσεις στο Τέξας, τη Νέα Υόρκη και τη Βιρτζίνια.

tribune.gr
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger