Η γιγαντιαία επιχείρηση της αστυνομίας απέδωσε καρπούς - Τα στοιχεία που έδεσαν τους δράστες και οδήγησαν στη σύλληψή τους...

Οι έρευνες για τον εντοπισμό των αδίστακτων δολοφόνων ξεκίνησαν τον περασμένο Οκτώβριο, όταν βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της στην Νάξο, η 59χρονη ζωγράφος Κατερίνα Ζαζάνη. Όπως διαπιστώθηκε, οι δύο Αλβανοί την σκότωσαν και έφυγαν από το νησί πριν εγκλωβιστούν από την αστυνομία.


Ο ένας εκ των δύο δραστών, που διέμενε σε γειτονικό χωριό, εκτελούσε εργασίες στο σπίτι της και όταν η γυναίκα του ζήτησε να σταματήσει η συνεργασία τους, άρχισε να οργανώνει τη δολοφονία της, που τελικά διέπραξε με τον συνεργό του. Από εκείνη τη στιγμή η αστυνομία άρχισε να συγκεντρώνει στοιχεία και 15 αστυνομικοί ασχολούνται αποκλειστικά με τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.


Όπως διαπιστώθηκε οι δύο δράστες σκότωσαν άλλα δύο άτομα, επίσης πρώην εργοδότες τους, στην Καλαμάτα και στην Τρίπολη! Οι κακοποιοί ταυτοποιήθηκαν από ίχνη dna και δακτυλικά αποτυπώματα που βρέθηκαν τόσο στους χώρους των σπιτιών όσο και στην καρέκλα όπου βρέθηκε δεμένη και νεκρή η άτυχη ζωγράφος στην Νάξο.


Οι δολοφόνοι εμφανίζονταν ως περιστασιακοί εργάτες, κέρδιζαν την εμπιστοσύνη των εργοδοτών τους και κάποια στιγμή τους σκότωναν για να τους ληστέψουν. Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit, οι αδίστακτοι εγκληματίες εντοπίστηκαν σε χωριό της Αχαίας και συνελήφθησαν...



ΠΗΓΗ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger