ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΥΝΟΣ(ΣΕΙΡΙΟΣ) ΑΠΕΥΘΥΝΟΤΑΝ Ο ΟΡΚΟΣ ΤΟΥ ΣΟΦΟΥ ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟΝ «ΓΟΡΓΙΑΣ» ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΟΣ.


«… έχει ο ΑΝΟΥΒΙΣ τέτοια δύναμη όση η ΕΚΑΤΗ στους ΈΛΛΗΝΕΣ (…)

Για τούτο, καθώς γεννά τα πάντα από μόνος του και κυοφορεί (ΚΥΩΝ) επονομάζεται σκύλος (ΚΥΩΝ)» (368 E&F). ΚΑΤΑ ΤΟΝ αρχιερέα των Δελφών ΠΛΟΥΤΑΡΧΟ στο γνωστό έργο του «Περί Ίσιδος και Οσίριδος»:

ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ Ο Πλούταρχος επαναλαμβάνει:

«Το όνομα τούτο σημαίνει την ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ή την ΚΥΟΦΟΡΙΑ. Δια τούτο με παραφθορά του ονόματος «ΚΥΩΝ» ονόμασαν το άστρο που θεωρούσαν χαρακτηριστικό της ΙΣΙΔΟΣ» (375 D).


ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟ Ο ΣΕΙΡΙΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΟΥΡΑΝΙΑ ΜΗΤΡΑ, ΜΙΑ ΠΑΡΘΕΝΑ ΜΕΓΑΛΗ ΘΕΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΚΥΟ-ΦΟΡΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΓΟΝΟΥΣ.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΚΑΛΟΥΣΑΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΙΓΥΠΤΙΟΙ ΙΣΙΔΑ.

ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΟΝ ΟΤΙ ΣΤΙΣ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ, ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΘΕΑΣ ΑΘΗΝΑΣ, Ο ΣΕΙΡΙΟΣ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΗΚΟ ΤΟΥ ΝΑΟΥ, ΕΙΣ ΤΟΝ ΝΑΟΝ ΤΗΣ ΤΟΝ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ.

Η ΓΗ ΚΑΙ Ο ΉΛΙΟΣ ΣΤΙΣ 8 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015, ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ ΗΛΙΟ, ΤΟ ΛΑΜΠΡΟΤΕΡΟ ΑΣΤΡΟΝ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ.

Η ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΙΣ ΔΙΗΛΘΕΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ. Η ΓΗ ΕΔΕΧΘΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΥΜΑΤΑ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ.



ΣΤΙΣ 8 – 8 – 2015=8, ΗΤΟΙ 8-8-8, Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΗΤΕΡΑ ΘΕΑ(Η ΙΕΡΑ ΟΚΤΑΣ ΤΩΝ ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΩΝ), ΔΙΗΛΘΕΝ «ΤΗΝ ΠΥΛΗΝ ΤΩΝ ΛΕΟΝΤΩΝ» ΚΑΙ ΕΚΤΟΤΕ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙ ΤΙΣ ΜΟΡΦΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΙΝ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ.

«Η απόσταση του Σειρίου από την Γη είναι 2,76 Parsec* (όπου Parsec ισοδυναμεί με 3,26 έτη φωτός) ή 8,9976 έτη φωτός. Δηλαδή κατά προσέγγιση, περίπου ΕΝΝΕΑ ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ.»

Η ΙΕΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΝΝΕΑΔΟΣ (9) ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΟΥΝ ΕΝΑ ΠΛΗΡΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΣΤΑΔΙΟΝ, ΔΙΑ ΓΕΝΝΕΣΙΟΥΡΓΟΝ ΕΝΑΡΞΙΝ.

ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΗΣΙΟΔΟΝ, Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΣ ΣΕΙΡΙΟΥ ΚΑΙ ΓΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΩΣ Η ΕΠΙ ΕΝΝΕΑ (9) ΣΥΝΕΧΗ ΗΜΕΡΟΝΥΚΤΙΑ ΠΤΩΣΙΣ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΤΗΣ Σ Τ Υ Γ Ο Σ ΔΙΑ ΝΑ ΦΘΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΕΚΑΤΗΝ ΗΜΕΡΑΝ ΕΙΣ ΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ.

ΥΠΟΝΟΕΙ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΓΗΝ, ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΔΕΚΑΤΟΝ ΕΤΟΣ.

Ο ΟΡΚΟΣ ΤΗΣ ΣΤΥΓΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΕΡΟΤΕΡΟΣ ΟΡΚΟΣ ΔΙΑ ΠΑΝ ΕΛΛΟΓΟΝ ΟΝ.

« ο ιερότερος όρκος των Θεών, είναι το νερό της Στυγός και μάλιστα όχι τόσο τα 9/10 των τμημάτων αυτής, αλλά κυρίως το Δέκατο.»

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΖΕΥΓΑΡΑ
μέσω ellaniapili
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger