Τα γεγονότα του «Πολυτεχνείου» τον Νοέμβριο του 1973 επινοήθηκαν από το φαύλο παλαιοπολιτικό κοινοβουλευτικό κατεστημένο και από τον Κομμουνισμό για να καταρρακωθεί το Ελληνοορθόδοξο Εθνοστρατιωτικό Καθεστώς της Επανάστασης της 21ης Απριλίου με Ηγέτη τον Εθνικό Αναμορφωτή Γεώργιο Παπαδόπουλο.

Ιδιαίτερα οι Κομμουνιστές και ο Ανδρέας Παπανδρέου μαζί με την κατευθυνόμενη από αυτούς Ένοπλη Αναρχοκομμουνιστική Τρομοκρατία, που αποτελεί από το 1974 το παρακράτος και τις «μεταπολίτευσης» και της Αριστεράς, προετοίμαζαν από τότε την Κόκκινη Χούντα, που δρομολογείται τώρα από την μαρξιστική κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Πριν επέμβει ο Στρατός στο Πολυτεχνείο, κοκκινοφρουροί ροπαλοφόροι ανέτρεπαν αυτοκίνητα. Έστηναν οδοφράγματα, Πυρπολούσαν την Αθήνα. Προξενούσαν εκφοβισμό στους Έλληνες πολίτες. Ήταν έτοιμοι να εγκαταστήσουν ΕΝΟΠΛΟΙ ΛΑΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ εντάσσοντας την Πατρίδα μας εις το Κομμουνιστικό Σιδηρούν Παραπέτασμα. Πρωτοστατούσαν οι Κνίτες του αρχισυμμορίτη «Καπετάν Γιώτη» Γενικού Γραμματέα του τότε παράνομου ΚΚΕ «ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ» Χαρίλαου Φλωράκη.
Ας δούμε πως οι ίδιες  οι παράνομες κομμουνιστικές οργανώσεις με προκηρύξεις τους αμέσως μετά την επέμβαση των Τεθωρακισμένων ομολογούν Τα σχέδια τους. 
Το Κομμουνιστικό Λαϊκό Δημοκρατικό Μέτωπο παραδέχεται την Κόκκινη Υποδομή των εκτρόπων εξυμνώντας τους κυριαρχούντες κατά την κομμουνιστική και όχι κοινωνική ¨εξέγερση¨ (…) αντιφασιστικούς ύμνους της ΄ξαστεριάς΄ και του Ε.Λ.Α.Σ. Τονίζει ότι οι συντονίζοντες τις ταραχές κομμουνιστές ήταν οι (…) περίπολοι ελέγχου(…) Από τότε οι κοκκινοταραχοποιοί είχαν έδρα τα Εξάρχεια : « Όσοι διαφεύγουν τις συλλήψεις ξεφεύγουν προς τα Εξάρχεια». Προαναγγέλει την ίδρυση της Ένοπλης Αριστερής Τρομοκρατίας, της οποίας εξάλλου, η βασική οργάνωση «17Ν» έχει την επωνυμία της ημερομηνίας καταστολής των εκτρόπων: …. Νέοι αντιφασίστες αγωνιστές … θα πάρουν εκδίκηση…
Το μαοϊκό ΕΚΚΕ που συνδεόταν συνωμοτικά με το ΚΚΕ μέσω της επιμένουσας στον σταλινισμό STASI , θριαμβολογεί : «Στο έργο της ανασύνταξης του κινήματος και της ανασυγκρότησης του κόμματος θα μπορέσουμε να στηριχθούμε στις χιλιάδες των παλιών αριστερών και κομμουνιστών… στηριγμένοι στην ζωντανή ακόμα παράδοση της επαναστατικής περιόδου του ΚΚΕ… επιδιώκει … τη συγκρότηση του Ενιαίου Αντιφασιστικού Αντιιμπεριαλισμού Μετώπου. Σκοπός των γεγονότων ήταν να επιβληθεί στην Ελλάδα … λαοκρατούμενη σοσιαλιστική Ελλάδα.…» Κόκκινη χούντα με άλλα λόγια!
Η Ανεξάτητη Επαναστατική Δημοκρατική Αριστερά ομολογεί ότι η κομμουνιστική ‘εξέγερση’  αποσκοπούσε να … επεκταθεί στα εργοστάσια και τις επιχειρήσεις, στις συνοικίες και στα χωρία. Για να επιβληθεί η ‘άμεση λαϊκή δημοκρατική εξουσία’. Παραδέχεται ότι είναι ‘ένα μήνυμα της αυριανής Ελλάδας’, της Ελλάδας με λαϊκή  εξουσία της σοσιαλιστικής Ελλάδς.
Το γνωστό για τις διασυνδέσεις του με την ‘17Ν’ ΄Κίνημα της 28ης Οκτώβρη’, χρεωμένο με την άνανδρη δολοφονία με έκρηξη βόμβας αστυνομικού στο άγαλμα Τρούμαν στις αρχές της δεκαετίας του ’70, θεωρεί τον μύθο του ‘Πολυτεχνείου’ προοίμιο της Αριστερής Δικτατορίας : … η ηρωική λαϊκή εξέγερση στην Αθήνα : ιστορικός σταθμός σημείο αναφοράς και αφετηρία για την παραπέρα ανάπτυξη του επαναστατικού αγώνα: 
Χαίρεται διότι κάτι τέτοιο έγινε για πρώτη φορά από την λήξη του ένοπλου αγώνα το ‘ 49…
Και οι άλλες προκηρύξεις αποπνέουν την ίδια κομμουνιστική κτηνωδία και το κόμπλεξ  των συμμοριτών για την ήττα τους το 1949.
Τα γεγονότα του Πολυτεχνείου ήταν μια γενική δοκιμή για Κόκκινη Χούντα. Ό,τι ακριβώς πασχίζει να κάνει η Αριστερά στην εποχή μας…

(Εφημερίδα: «ΣΤΟΧΟΣ», σ. 10. , Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016)

ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger