Ο παγκοσμίου φήμης καθηγητής Stephen Hawking προειδοποιεί για άλλη μια φορά για την εξωγήινη ζωή στο σύμπαν.

«Είμαι περισσότερο πεπεισμένος από ποτέ ότι δεν είμαστε μόνοι.» Ωστόσο, ο επιστήμονας προειδοποιεί η ανθρωπότητα πρέπει να σταματήσει να προσπαθεί να επικοινωνήσει με τους εξωγήινους για το καλό της.

Σύμφωνα με τον καθηγητή Stephen Hawking, θα πρέπει να σταματήσουμε να προσπαθούμε να επικοινωνήσουμε με εξωγήινους πολιτισμούς που είναι πολύ πιθανό ότι υπάρχουν κάπου εκεί έξω.

Οι «κοσμικοί γείτονές μας» θα μπορούσαν να θέσουν την ανθρωπότητα σε μια πολύ επικίνδυνη κατάσταση. Ωστόσο, τα πραγματικά άσχημα νέα είναι ότι έχουμε ήδη σηματοδότηση τη θέση μας στο σύμπαν εδώ και χρόνια.

Σε μία ταινία που ονομάζεται Stephen Hawking Αγαπημένη Μέρη – που παρουσιάστηκε από τον Stephen Hawking, ο παγκοσμίου φήμης επιστήμονας ερευνά το σύμπαν με ένα διαστημόπλοιο CGI που ονομάστηκε SS Hawking. Στο τέλος του βίντεο, ο φυσικός λέει: «Καθώς μεγαλώνω είμαι περισσότερο πεπεισμένος από ποτέ ότι δεν είμαστε μόνοι»



Ο Stephen Hawking προειδοποιεί: Σταματήστε την αναζήτηση εξωγήινων πριν είναι πολύ αργά - 

«Το Θεαματικό του έργο θα σαρώσει τα πλησιέστερα εκατομμύρια αστέρια για σημάδια ζωής. Μια μέρα θα μπορούσαμε να λάβουμε ένα σήμα από έναν πλανήτη, όπως Gliese 832c, αλλά θα πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί πριν τους απαντήσουμε»

Ο Stephen Hawking είναι μέρος του Θεαματικού έργου «Ακούστε» το οποίο αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες προσπάθειες -τα τελευταία δύο χρόνια να βρούμε εξωγήινη ζωή στο σύμπαν. Το πρωτοποριακό έργο χρηματοδοτείται από τον Ρώσο δισεκατομμυριούχο Yuri Milner με 100 εκατομμύρια $.

Η πρώτη μας επαφή από ένα προηγμένο πολιτισμό θα μπορούσε να είναι ισοδύναμη με όταν ιθαγενείς Αμερικανοί συνάντησαν για πρώτη φορά τον Χριστόφορο Κολόμβο και τα πράγματα «δεν θα εξελιχτούν και τόσο καλά», προειδοποίησε.

© Αποκάλυψη

apocalypsejohn.com

ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger