Σταθερά κρίσιμη παραμένει για τρίτη μέρα η κατάσταση της υγείας του πρώην βουλευτή κ. Αθανασίου Πλεύρη.

Ο 39χρονος δικηγόρος νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε μηχανική υποστήριξη από το πρωί της περασμένης Κυριακής στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών όπου εισήχθη «με εικόνα σήψης» σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν.

Μια ελάχιστη χαραμάδα αισιοδοξίας αρχίζει να ανοίγει σήμερα με δεδομένο πως η ιδιαιτέρως βεβαρημένη κατάσταση του δεν παρουσιάζει επιδείνωση.

 Η μάχη με τον χρόνο βεβαίως συνεχίζεται σκληρή για τον 39χρονο, καθώς κάθε λεπτό που περνά χωρίς να επιβαρύνεται περαιτέρω προσδίδει ίσως κάποια δύναμη στον οργανισμό του.

Η ηλικία του και η καλή υγεία του πριν το ατυχές συμβάν είναι τα δυο βασικά του «όπλα» σε αυτή τη μάχη με το μικρόβιο, ενώ σημαντικό ρόλο έχουν και τα δυνατά αντιβιοτικά κοκτέιλ που του χορηγούνται.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε, το απόγευμα της Τρίτης το Ιατρικό σημειώνεται ότι «ο κ. Αθανάσιος Πλεύρης παραμένει νοσηλευόμενος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας διασωληνωμένος σε μηχανική υποστήριξη. 

Η κατάσταση του είναι σταθερή αλλά εξακολουθεί να εκτιμάται ως ιδιαίτερα κρίσιμη».

Σύμφωνα με πληροφορίες, το μικρόβιο προσέβαλε τους πνεύμονες του 39χρονου  πρώην βουλευτή αλλά οι γιατροί ελπίζουν ότι το νεαρό της ηλικίας του θα αποτελέσει σύμμαχο στην προσπάθεια που κάνουν.


ΠΗΓΗ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger