Συνέντευξη-κόλαφος του πατέρα του συμβούλου του Τραμπ George Papadopoulos

Πάγωσε η Αθήνα λίγες ώρες μετά την εκλογή του Τραμπ και καθώς ακόμη κι αυτό το ταξίδι του Μπαράκ Ομπάμα βρίσκεται στον αέρα! Την ίδια στιγμή ο σουλτάνος Ερντογάν δεν έχασε χρόνο και τηλεφώνησε στον Τραμπ.
Ο Πρόεδρος της Τουρκίας συνεχάρη τον κ. Τραμπ για την εκλογική νίκη και του ευχήθηκε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Τόνισε ότι η Τουρκία και οι ΗΠΑ είναι σύμμαχοι που συναντώνται στη βάση των κοινών αξιών, τα κοινά συμφέροντα , τον αμοιβαίο σεβασμό και εξέφρασε την πεποίθηση ότι οι διμερείς σχέσεις θα ενισχυθούν.
Σύμφωνα με πηγές της προεδρίας στην τηλεφωνική επικοινωνία, η οποία έγινε σε εγκάρδιο κλίμα, οι κκ Ερντογάν και Τραμπ , παράλληλα με την περαιτέρω ανάπτυξη των διμερών σχέσεων τόνισαν και την αποφασιστικότητά τους για συνεργασία πρωτίστως στον αγώνα κατά της τρομοκρατίας αλλά και σε διεθνή θέματα της περιοχής.

Κι ενώ ο Ερντογάν με το καλημέρα σηκώνει το τηλέφωνο και επικοινωνεί με τον νέο πλανητάρχη, ο Αντώνης Παπαδόπουλος, πατέρας του George Papadopoulos ο οποίος είναι σύμβουλος του Τραμπ σε θέματα Ενέργειας θα δηλώσει στην εφημερίδα Freddo:

-«Οταν φύγουν αυτοί που έχετε τώρα, που νομίζουν ότι είναι αριστεροί, αλλά δεν είναι, και όταν υπάρξει μια κυβέρνηση δεξιά-καπιταλιστική, η οποία να προωθεί την ελεύθερη οικονομία, τότε μπορεί να υπάρξουν επενδύσεις από την Αμερική», σημειώνει ο πατέρας του «δεξιού χεριού» του νέου Πλανητάρχη.

Η πρώτη λέξη μου ήταν σωθήκαμε», λέει αποκλειστικά στη «Freddo» ο πατέρας του συμβούλου εξωτερικής πολιτικής του Ντόναλντ Τραμπ, Τζορτζ Παπαδόπουλου, δρ Αντώνης Παπαδόπουλος και εξηγεί γιατί η παρούσα κυβέρνηση της Ελλάδας δεν πρόκειται να έχει βοήθεια από τις ΗΠΑ.

«Ο κ. Τραμπ θα αποφασίσει τη θέση που θα δώσει στον Τζορτζ. […]Είμαι πολύ συγκινημένος και περήφανος. Είναι μεγάλη τιμή για μένα, τον ίδιο και τον Ελληνισμό, η θέση που κατέχει ο γιος μου δίπλα στον Ντόναλντ Τραμπ, γιατί από όλα τα έθνη που υπάρχουν στην Αμερική, ο Ντ. Τραμπ διάλεξε να συνεργαστεί με έναν Ελληνοαμερικανό και όχι με κάποιον άλλον».



Στο μεταξύ η Βασιλική Σιούτη στο Facebook μας υπενθυμίζει την αναφορά του Κλίντον στους παλαβούς ηγέτες της Ευρώπης, ανάμεσα στους οποίος και ο Τσίπρας τον οποίο χαρακτηρίζει maddest person in the room!






Στην κεντρική φωτό ο  Ντόναλντ Τραμπ με τον Ελληνοαμερικανό Ρινς Πρίμπους, πρόεδρο της Εθνικής Ρεπουμπλικανικής Επιτροπής, ο οποίος, όπως είπε ο ίδιος ο κ. Τραμπ ήταν ο πιο σκληρά εργαζόμενος συνεργάτης του και ο «πραγματικός σταρ της εκστρατείας».


ΠΗΓΗ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger