Απίστευτο το ρεπορτάζ του Μηνά Τσαμόπουλου στο Πρώτο Θέμα!

Σύμβουλος του υπ. Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή καρφίτσωσε στον πίνακα ανακοινώσεων μια αγγελία πώλησης ενός πιστολιού αντί 300 ευρώ!

Tι γίνεται ρε πούστη μου; Μπας και οι Συριζαίοι ετοιμάζουν στρατιωτικό καθεστώς;

Σε καταγγελία για εμπορία όπλων στο υπουργείο Ναυτιλίας προχώρησε ο Πανελλήνιος Σύλλογος Υπαλλήλων του ΥΝΑ.  Όπως επισημαίνει η πρόεδρος Ζωή Πεντότη πρόκειται για ανάρτηση στον πίνακα ανακοινώσεων αγγελίας για πώληση  όπλου από  σύμβουλο του υπουργού.  Η απάντηση στην καταγγελία από το Φρουραρχείο του κτηρίου ήταν ότι «η ανάρτηση αγγελίας πώλησης όπλου είναι νόμιμη».

Στην έγγραφη καταγγελία τα μέλη του Συλλόγου αναφέρουν:

– «Το ΔΣ της ΠΣΥΥΕΝ καταδικάζει την εμπορία όπλων που λαμβάνει χώρα στο κεντρικό κατάστημα του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, στην Ακτή Βασιλειάδη Πύλη Ε1-Ε2.

– Την Τετάρτη 23/11/2016 εμβρόντητοι διαπιστώσαμε στον πίνακα ανακοινώσεων στην κεντρική είσοδο του Υπουργείου την ανάρτηση αγγελίας πώλησης όπλου (πιστόλι HK USP COMPACT 9mm με 3 γεμιστήρες και άλλα παρελκόμενα). Άμεσα έγινε καταγγελία στο ιδιαίτερο γραφείο υπουργού, ώστε να απομακρυνθεί η εν λόγω αγγελία από τον πίνακα ανακοινώσεων του Υπουργείου. Παρά το γεγονός ότι παρουσία της Προέδρου του ΔΣ του ΠΣΥΥΕΝ απομακρύνθηκε η εν λόγω αγγελία από σύμβουλο του Υπουργού, την Παρασκευή 25/11/2016 διαπιστώσαμε ότι  η αγγελία πώλησης του όπλου βρίσκεται και πάλι στον πίνακα ανακοινώσεων.

– Σε προφορικό ερώτημα που απεύθυνε ο Αντιπρόεδρος του ΔΣ ΠΣΥΥΕΝ στο Φρουραχείο του Κτιρίου δόθηκε η απάντηση ότι «η ανάρτηση αγγελίας πώλησης όπλου είναι νόμιμη».

– Αναρωτιόμαστε ποιος τελικά διοικεί το υπουργείο, αν υφίστανται οι κώδικες δεοντολογίας και ηθικής, που αρμόζουν στις υπόλοιπες δημόσιες υπηρεσίες, ή αν τελικά το Υπουργείο μας είναι εκτός των ορίων της κοινής λογικής και ηθικής».

ΠΗΓΗ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger