Μύθος ή πραγματικότητα;Ωστόσο, η ιστοσελίδα BP Earthwatch και το αντίστοιχο κανάλι στο Youtube, φέρνουν στην επιφάνεια την εν λόγω θεωρία!!!


Μύθος ή πραγματικότητα; Τα σενάρια φουντώνουν…

Τα νέα πειράματα υψηλής ενέργειας στον LCH του CERN, θα μπορούσαν να ευθύνονται για τους τεράστιους σεισμούς που έπληξαν την Ιταλία, τον Αύγουστο και αυτό το μήνα, αναφέρεται σε μία νέα θεωρία.


Βίντεο που ανεβαίνουν στο YouTube αναφέρουν ότι το πείραμα με τίτλο «το ξύπνημα», που πραγματοποιήθηκε από το CERN στον LHC στη Γενεύη, ενδέχεται να έχει προκαλέσει τους σεισμούς που σκότωσε περισσότερους από 200 ανθρώπους στην κεντρική Ιταλία, τον Αύγουστο, και κατέστρεψε κτίρια σε κοντινή περιοχή αυτό το μήνα.


Ο LHC, που διευθύνεται από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Πυρηνικών Ερευνών στη Γενεύη, στα γαλλο-ελβετικά σύνορα, είναι η μεγαλύτερη και πιο ισχυρή μηχανή στον κόσμο και χρησιμοποιείται για να συγκρουστούν σωματίδια με ταχύτητα κοντά στην ταχύτητα του φωτός, σε μια προσπάθεια να ανακαλυφθούν περισσότερα στοιχεία για την μοντέρνα φυσική και να διερευνηθεί η πιθανότητα των παράλληλων συμπάντων.

Ωστόσο, η ιστοσελίδα BP Earthwatch και το αντίστοιχο κανάλι στο Youtube, φέρνουν στην επιφάνεια την εν λόγω θεωρία.

Σύμφωνα με το διάγραμμα στην ιστοσελίδα του CERN το πείραμα θα περιλαμβάνει την αποστολή του πλάσματος από τον Large Hadron Collider, υπόγεια και σε απόσταση 250 μιλίων, στο Gran Sasso, που είναι εργαστήριο πυρηνικής φυσικής στην Ιταλία. Η ιστοσελίδα αναφέρει ότι το συγκεκριμένο πείραμα θα δημιουργήσει αστρική πύλη, φέροντας ταυτόχρονα τεράστιους σεισμούς…

Δείτε και το σχετικό βίντεο



ΠΗΓΗ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger