ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΝΑ ΦΡΙΞΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΗΤΑΡΑ...!!!

Πρόκειται για τις «ασυνόδευτες νύφες» όπως τις αποκάλεσε ο Γιάννης Μουζάλας. Πιο απλά, ανήλικα κορίτσια, τα οποία έχουν παντρευτεί ενήλικους πρόσφυγες ή μετανάστες. Στην Ελλάδα υπάρχουν 70 τέτοιες περιπτώσεις αυτή τη στιγμή, όπως είπε ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Τα ζευγάρια αυτά δεν γίνονται δεκτά από άλλες χώρες της ΕΕ, γιατί ο γάμος τους δεν αναγνωρίζεται, εξήγησε ο κ. Μουζάλας, με εξαίρεση την Ιρλανδία. Και εκεί όμως γίνονται δεκτά με την προϋπόθεση ότι ο σύζυγος θα περάσει από δίκη για βιασμό, γιατί έχει παντρευτεί ανήλικη.

Την ίδια ώρα όμως, τα κορίτσια αυτά δεν μπορούν να γίνουν δεκτά ούτε ως ασυνόδευτα ανήλικα, γιατί έφτασαν στην Ελλάδα συνοδευόμενες από τον σύζυγό τους.

«Στην Ευρώπη το ίδιο που χρησιμοποιούν σαν πρόσχημα για να μην πάρουν το ζευγάρι, το χρησιμοποιούν σαν πρόσχημα για να μην δεχτούν ούτε την κοπέλα. Εχει φοβερή πολυπλοκότητα το θέμα αυτό και είναι απίστευτο το πώς τα πολιτισμικά μας μοντέλα μπλέκονται», πρόσθεσε ο κ. Μουζάλας, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στην οποία ανακοίνωσε μέτρα για την αντιμετώπιση του προσφυγικού. 

ΔΕΝ ΝΤΡΠΕΣΑΙ ΡΕ ΑΛΗΤΑΡΑ; ΠΟΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ; ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΡΕ ΑΛΗΤΑΡΑ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΥΛΗΜΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ... ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΡΕ ΑΛΗΤΑΡΑ ΜΟΥΖΑΛΑ...;;;


"ΣΤΟΧΟΣ"
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger