Θρήνος, πόνος και οργή στη Ρωσία που πρώτη φορά στρέφεται και κατά του Β.Πούτιν. 

Οι αντιδράσεις του ρωσικού λαού αναμένεται να μεγαλώσουν παθώς ο γενικός εισαγγελέας της Τουρκίας αποκάλυψε στα τουρκικά μέσα ενημέρωσης ότι υπάρχει επιστολή που γράφτηκε από τον δολοφόνο του Ρώσου πρεσβευτή στην Άγκυρα.

Την ίδια στιγμή όπως αποκαλύπτει το pentapostagma.gr, η FSB ανέλαβε τις έρευνες και ελέγχει την λίστα των επιβατών και όποιους είχαν πρόσβαση στο αεροπλάνο. Παρόλ αυτά από τις διαθέσιμες πληροφορίες επειδή το αεροσκάφος ανήκε στο ρωσικό Υπουργείο Άμυνας, θα αποδεσμευτούν περιορισμένες λεπτομέρειες από την έρευνα.

Ο ρωσικός λαός έχει αγανακτήσει και υπάρχει δικαιολογημένη οργή. Οι Ρώσοι πολίτες λένε τα εξής:

«Ο Β.Πούτιν δεν έχει καταφέρει να εξουδετερώσει τους τρομοκρατικούς πυρήνες, είναι κοντά στα ρωσικά σύνορα ακόμη και μέσα στη χώρα μας».

«Αν η Δύση θέλει πόλεμο, θα τον έχει. Αυτή ευθύνεται»

«Η ΝΤΠ προκαλεί τη Ρωσία με κάθε μέσο, απειλεί, επιτίθεται, μας δαιμονοποιεί, δολοφονεί και αποσταθεροποιεί».

«Η Ρωσία βρίσκεται σε μάχη επιβίωσης και ακολουθεί παθητική στρατηγική. Μας επιτίθενται και ο Β.Πούτιν δεν απαντά. Όλοι οι δυτικοί που μας εξέφρασαν συλλυπητήρια, «άντε στο δ@@@@@ο, εσείς είστε υπεύθυνοι».

Σαφώς οι Ρώσοι έχουν αρχίσει να πιστεύουν πως πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια ενώ υπάρχει τεράστια οργή.


Οσό αφορά την προκήρυξη που βρέθηκε, το περιεχόμενο της αναφέρει ότι η δολοφονία πραγματοποιήθηκε από  θυμό λόγω της βάναυσης ρωσικής δραστηριότητας σε όλο τον κόσμο.

Στην επιστολή του, ο πρώην αστυνομικός προβλέπει ότι όχι μόνο η Ρωσία, αλλά οι ΗΠΑ θα αντιμετωπίσουν το τέλος τους  πολύ σύντομα.

«Ποτέ δεν θα είναι ασφαλείς όπως εμείς, οι Άραβες, δεν αισθανόμαστε ασφαλείς στις χώρες μας», γράφει ο δολοφονημένος από τις τουρκικές αρχές  αστυνομικός.

Αρκετά αραβικά βιβλία επίσης βρέθηκαν μαζί  με το γράμμα. Η τουρκική αστυνομία, ωστόσο,  επισημάνει ότι δεν έχουν  εξτρεμιστικό περιεχόμενο.

Τα γεράκια των ΗΠΑ θέλησαν να πλήξουν την εικόνα του Β.Πούτιν και να ξεσηκώσουν τον λαό της Ρωσίας εναντίον των αποφάσεων του ώστε να να υπάρξει γενικευμένη αντίδραση εναντίον της ρωσοτουρκικής συμμαχίας. Μόνο έτσι αυτή θα αποτελούσε παρελθόν.

Η οργή αυτή φαίνεται να πιάνει τόπο ειδικά αν το πόρισμα του Tu-154 αναφέρει «τρομοκρατική ενέργεια».

Δείτε βίντεο




Πηγή: pentapostagma.gr
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger