Μετά το φιάσκο με τη ρόδα που δεν... γυρίζει, ο δήμος Αθηναίων πέφτει σε άλλη μια αστοχία, στην προσπάθειά του να πετύχει κάτι το ξεχωριστό στις φετινές εορταστικές εκδηλώσεις.


Αυτή τη φορά, έκπληξη αν μη τι άλλο, προκαλεί η αποκάλυψη του ποσού που ετοιμάζεται να ξοδέψει ο δήμος Αθηναίων για το εορταστικό ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς που ετοιμάζει στο Θησείο.

Το ποσό είναι τεράστιο -ειδικά για τα δεδομένα της εποχής- καθώς μπορεί να ξεπεράσει τις 190.000 ευρώ. Μάλιστα αυτό είναι μεγαλύτερο από το περυσινό, που είχε φτάσει τις 185.000 ευρώ και είχε προκαλέσει επικριτικά σχόλια.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος», για το βράδυ της παραμονής Πρωτοχρονιάς και για τη γιορτή όπου ο δήμαρχος Γιώργος Καμίνης μετρά αντίστροφα για την αλλαγή του χρόνου, είχε ήδη συμφωνηθεί η συμμετοχή των τραγουδιστριών Μαρίζας Ρίζου και Μαριέττας Φαφούτη, που θα μοιράζονταν 16.800 ευρώ.
Ο ΟΠΑΝΔΑ (Οργανισμός Πολιτισμού Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου Αθηναίων) έκανε την Τρίτη (27/12) στον οποίο πρόεδρος είναι ο εκλεγείς με τον συνδυασμό του Αρη Σπηλιωτόπουλου Χρήστος Τεντόμας, δεκτή πρόταση με συνολικό κόστος που πλησιάζει τις 175.000 ευρώ και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων παρουσίαση από τον Θοδωρή Αθερίδη και την πρώην δημοτική σύμβουλο Αθηναίων, Σμαράγδα Καρύδη, τραγούδι από τον Κωστή Μαραβέγια και εμφάνιση του Τάκη Ζαχαράτου.

Το πρόγραμμα προτάθηκε να ονομαστεί «Βουαλά η Αθήνα».

Η αμοιβή των καλλιτεχνών θα φτάσει τις 47.740 ευρώ χωρίς να περιλαμβάνεται η αμοιβή Μαραβέγια που κατά πληροφορίες φθάνει τις 9.000 ευρώ.
Αν προστεθούν σε αυτά τα χρήματα τα ποσά που έχουν προβλεφθεί για τον τεχνικό εξοπλισμό, τις ανάγκες της παραγωγής, τα σκηνικά, την αμοιβή του γραφείου παραγωγής και την τηλεοπτική κάλυψη από το σταθμό Action 24, το ποσό φτάνει τις 175.000 ευρώ.


Πηγή: press-gr.com, stoxos.gr/
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger