Η Ρωσία δέχεται ασύμμετρη δολοφονική επίθεση σε όλα τα μέτωπα, καθώς αυτή τη φορά ο πρέσβης της Ρωσίας στο Ισραήλ μεταφέρθηκε εσπευσμένα...

Η Ρωσία δέχεται ασύμμετρη δολοφονική επίθεση σε όλα τα μέτωπα, καθώς αυτή τη φορά ο πρέσβης της Ρωσίας στο Ισραήλ μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο σε κωματώδη κατάσταση και βρίσκεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Φαίνεται ότι υπάρχει μια στοχοποίηση των Ρώσων πρεσβευτών ανά τον κόσμο. Χτες οι ΗΠΑ απέλασαν από τη χώρα 35 Ρώσους διπλωμάτες και έκλεισαν δύο ρωσικά κτίρια σε Νέα Υόρκη και Μέριλαντ.

Στους Ρώσους διπλωμάτες δόθηκαν 72 ώρες για να φύγουν από τη χώρα ενώ θα απαγορευτεί η πρόσβαση σε όλους τους Ρώσους αξιωματούχους στα δύο συγκροτήματα από το μεσημέρι της Παρασκευής.

Το Κρεμλίνο είναι συγκλονισμένο και προβληματισμένο από το γεγονός αυτό που ακολουθεί τα πρόσφατα γεγονότα, της δολοφονίας του Ρώσου πρέσβη στην Τουρκία, της πτώσης του Tu-154 στη Μαύρη Θάλασσα, του θανάτου του Όλεγκ Έροβινκ, πρώην υψηλόβαθμος πράκτορας της ομοσπονδιακής υπηρεσίας ασφαλείας (FSB) και νυν επικεφαλής του ρωσικού πετρελαϊκού γίγαντα Rosneft, που βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του στο κέντρο της Μόσχας.

Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές ο Πρέσβης δειπνούσε σε  παραλιακό εστιατόριο της Manta Ray στο Ισραήλ όταν ξαφνικά λιποθύμησε και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο στην πτέρυγα ΜΕΘ.

Τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης αναφέρονται σε προσπάθεια επίθεσης με δηλητήριο κατά του πρέσβη Αλεξάντερ Πέτροβιτς.

Προς το παρόν είναι σε σταθερή κατάσταση, ενώ οι γιατροί του διεξάγουν συνεχώς εξετάσεις για να διαπιστώσουν από τι πάσχει.

Ο αναπληρωτής Πρέσβης της Ρωσίας στο Ισραήλ επιβεβαίωσε ότι ο πρεσβευτής του όντως μεταφέρθηκε  στο νοσοκομείο και είπε ότι «ο πρέσβης είναι καλά τώρα», αλλά δεν έχει εκδοθεί ακόμη επίσημο ιατρικό ανακοινωθέν  .

 Ο Ρώσος πρέσβης είχε κληθεί  προηγουμένως στο ισραηλινό υπουργείο εξωτερικών στην Ιερουσαλήμ και δέχθηκε τις επιπλήξεις της κυβέρνησης του Ισραήλ, για την στήριξη του ψηφίσματος του ΟΗΕ που απαιτεί από το Ισραήλ να αποκηρύξει ως παράνομα τα σπίτια των εποίκων στη Δυτική Όχθη.

Όπως είχαμε αναφέρει στο άρθρο μας Ποιος ξεκληρίζει τη ρωσική κυβέρνηση; Πρώην στέλεχος της FSB και νυν επικεφαλής της Rosneft βρέθηκε νεκρός στη Μόσχα – Νεκροί ΝΑΤΟϊκοί και Ρώσοι πράκτορες… μυστηριώδης «αιγυπτιακή κατάρα» κτυπά την Ρωσία το τελευταίο διάστημα με κύμα «θανάτων» από «ατυχήματα» , δολοφονίες και ύποπτες ‘καρδιακές προσβολές».

Ο Πούτιν σύμφωνα με πληροφορίες φοβάται και νέο μεγαλύτερο κύμα μαζικών «τυχαίων» δολοφονιών Ρώσων, διπλωματών , αξιωματικών, πρακτόρων, αξιωματούχων, καθώς ακόμη και νέες ύποπτες «αεροπορικές τραγωδίες».



Όλοι τους οι Ρώσοι πολίτες τυγχάνουν να είναι σημαίνοντα πρόσωπα της ρωσικής κυβέρνησης ή απλά διάσημοι στρατιωτικοί όπως τα μέλη της μπάντας που έπεσε με το αεροσκάφος Tu-154.

Εκτός από τον Oleg Erovinkin, ο Πρέσβης της Ρωσίας στην Τουρκία Andrey Karlov δολοφονήθηκε στην Άγκυρα. Ένας άλλος Ρώσος διπλωμάτης, ο Petr Polshikov, βρέθηκε επίσης νεκρός στο διαμέρισμά του στη Μόσχα την ίδια μέρα.

Ο Yves Chandelon, επικεφαλής ελεγκτής του ΝΑΤΟ σχετικά με τη χρηματοδότηση της τρομοκρατίας και του ξεπλύματος χρήματος, βρέθηκε επίσης νεκρός στο αυτοκίνητό του , σε ένα περιστατικό που έχει επίσης εγείρει υποψίες.

Η κόντρα του Β.Πούτιν με την νέα τάξη πραγμάτων, έχει βάλει και τον ίδιο στο στόχαστρο των «σκοτεινών κέντρων» διακυβέρνησης του κόσμου, για αυτό και έχει αυξήσει και τα δικά του μέτρα ασφαλείας.

Το επόμενο διάστημα θα είναι πολύ κρίσιμο σύμφωνα με πηγές στις ρωσικές υπηρεσίες ασφαλείας και θα κρίνει πολλά για το μέλλον.



ΠΗΓΗ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger