ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΠΤΩΜΑ  Στον Κυριάκο Αμοιρίδη ανήκει τελικά το απανθρακωμένο πτώμα που βρέθηκε στο αυτοκίνητο..- ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΖΗΤΗΣΑΝ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ....

Μια γυναίκα η αιτία της τραγικής δολοφονίας του Ελληνα πρεσβευτή Κ.Αμοιρίδη στην Βραζιλία;





Φήμες από την διπλωματική κοινότητα της Βραζιλίας "δείχνουν" ως αιτία της δολοφονίας του, μια γυναίκα. Σίγουρα "είχε μπλέξει" με άτομα τα οποία κινούνται στις "παρυφές" του υποκόσμου της Βραζιλίας.  

Συνενοχή στην δολοφονία του Έλληνα πρέσβη στη Βραζιλία, Κυριάκου Αμοιρίδη ομολόγησε η Βραζιλιάνα σύζυγός του, Φρανσουάζ Σίλβα ντε Ολιβέιρα,


 Όπως αναφέρεται, μάλιστα, από την βραζιλιάνικη O Globo  οι αστυνομικές Αρχές της χώρας ζήτησαν τη σύλληψη της συζύγου του πρέσβη αλλά και τριών ακόμη ατόμων, μεταξύ των οποίων ο στρατιωτικός αστυνομικός Sergio Gomes Moreira Filho, με το οποίο φαίνεται η Φρανσουάζ Αμοιρίδη διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση  .


pan> Το σενάριο, λοιπόν, το οποίο προέκριναν μέχρι πριν λίγη ώρα οι βραζιλιάνικες Αρχές, δηλαδή αυτό του εγκλήματος πάθους, φαίνεται πως επιβεβαιώνεται.



Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των αστυνομικών Αρχών ο Κυριάκος Αμοιρίδης φέρεται να δολοφονήθηκε στο σπίτι συγγενών του στο Ρίο ντε Τζανέιρο και μετά να τον έβαλαν στο αυτοκίνητο που βρέθηκε την Πέμπτη καμένο κάτω από γέφυρα κοντά σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας, στην περιοχή Νόβα Ιγουατσού.




Αναφορές κάνουν λόγο πως στον καναπέ του σπιτιού όπου έμενε το ζεύγος Αμοιρίδη βρέθηκε αίμα και το έπιπλο, μαζί με άλλα αντικείμενα έχουν μεταφερθεί σε ειδικά δικαστήρια για αναλύσεις,  

 Oι Αρχές εμφανίζονταν βέβαιες πως πρώτα επήλθε ο θάναγτος και μετά το πτώμα μεταφέρθηκε στο σημείο που τελικά βρέθηκε.


 O Έλληνας πρεσβευτής, που βρέθηκε απανθρακωμένος σε αυτοκίνητο που είχε νοικιάσει στο Ρίο Ντε Τζανέιρο, υπηρετούσε ως πρεσβευτής στην χώρα αυτή.

Tην εποχή που το σκάφος διατίθετο προς πώληση στην ακτοφυλακή της Λιβύης και ο δύστυχος Αμοιρίδης συμμετείχε ενεργά στην προώθηση των ελληνικών προϊόντων.



Παλαιότερα υπήρξε πρέσβης στην Λιβύη, εργάστηκε στην ελληνική πρεσβεία της Σερβίας, ενώ είχε εργαστεί και ως σύμβουλος στο Ρίο, την Ολλανδία, αλλά και την Αθήνα.


Ο Κυριάκος Αμοιρίδης γεννήθηκε στις 30 Σεπτεμβρίου του 1957, στην Βέροια. Σπούδασε Νομική στη Θεσσαλονίκη, ενώ πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στο Παρίσι

Ξεκίνησε την καριέρα του στον χώρο της διπλωματίας το 1985 και έγινε ο επικεφαλής της ελληνικής διπλωματίας στη Βραζιλία το 2016.

  Ο Κυριάκος Αμοιρίδης γνώριζε αγγλικά, γαλλικά, πορτογαλικά και σερβικά, και ήταν παντρεμένος και πατέρας ενός κοριτσιού

ΠΗΓΗ


ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger