Ένα ρωσικό τζετ του Ναυτικού συνετρίβη στη Μεσόγειο.

Το jet Sukhoi Su-33 Flanker που κατέπεσε σύμφωνα με πληροφορίες, είναι το δεύτερο τέτοιο περιστατικό.

Η Aviationist ανέφερε ότι το αεροπλάνο συνετρίβη στη δεύτερη προσπάθειά του να προσγειωθεί στο αεροπλανοφόρο σε καλές καιρικές συνθήκες.

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας δήλωσε ότι το αλεξικέραυνο σύρμα – γάντζος, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να «πιάνει» το αεροσκάφος καθώς προσγειώνεται στο μικρό διάδρομο του μεταφορέα, έσπασε. Σύμφωνα με το ρωσικό ΥΠΑΜ ο πιλότος διεσώθη.

Αυτό το τελευταίο ατύχημα είναι άλλο ένα πλήγμα για τους Ρώσους, οι οποίοι έφεραν το αεροπλανοφόρο στη Μεσόγειο, ώστε να μπορούν να ξεκινήσουν αεροπορικές επιδρομές εναντίον ανταρτών στις περιοχές του Χαλεπίου.

Το πρώτο περιστατικό, στις 14 Νοεμβρίου, συνέβη λίγες μόλις ημέρες αφότου ο στολίσκος των ρωσικών πολεμικών πλοίων έφθασε στην ανατολική Μεσόγειο στα πλαίσια της αποστολής υποστήριξης μιας βομβιστικής εκστρατείας του συμμάχου της Μόσχας, προέδρου Μπασάρ αλ-Άσαντ.

Η ομάδα μάχης έχει ταξιδέψει από τη Βόρεια Θάλασσα μέσω της Μάγχης σε μια από τις μεγαλύτερες διαδρομές των τελευταίων χρόνων, ως μέρος της στρατιωτικής επέμβασης της Ρωσίας στη Συρία.

ΠΗΓΗ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger