Δεν σας κρύβω πώς με το που πληροφορήθηκα το μακελείο στην Κωνσταντινούπολη και το μέρος που έγινε ανατρίχιασα για δυο λόγους. Ο πρώτος βεβαίως αφορούσε στην ημέρα που κάποιοι αποφάσισαν να σκορπίσουν τον θάνατο. 

Ο άλλος είναι πιο προσωπικός. Έχω επισκεφτεί την Πόλη και έχω βρεθεί στον χώρο, όπου έλαβε χώρα η τραγωδία. Και μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση καθώς θυμάμαι πώς τα μέτρα ασφαλείας είναι πολύ αυστηρά.

Το ρεπορτάζ ωστόσο τρέχει. Και σε αυτό το πλαίσιο μοιράζομαι μαζί σας μια πληροφορία που ήρθε στο γραφείο μου απο νωρίς το πρωϊ. Χθές είχαν προπληρώσει τραπέζι στο Vip του Reina δυο Έλληνες που το τελευταίο διάστημα πηγαινοέρχονται στην Πόλη. Ευτυχώς όμως την τελευταία στιγμή αποφάσισαν να μην ταξιδέψουν στην Κωνσταντινούπολη για να κάνουν εκεί Πρωτοχρονιά και να αλλάξουν τα σχεδια τους και να μείνουν στην Βαρκελώνη. 

Ο Νίκος Κοκλώνης μίλησε στο blog μας και με τρεμάμενη φωνή αποκάλυψε » Έχω μουδιάσει απο χθές το βράδυ. μόνο στην ιδέα πώς θα ήμουν κι εγώ εκεί και την τελευταία στιγμή κάτι προέκυψε και έμεινα στην Βαρκελώνη, με κάνει να πιστέυω πώς ο Θεός έχει άλλα σχέδια για μένα. Ήταν να είμαι εκεί μαζί με τον Τρύφωνα Σαμαρά, μιας και το τελευταίο διάστημα ενεργοποιώ ξανά το γραφείο μου στην Πόλη».

Ευτυχώς ο Νίκος ήταν τυχερός… κάποιοι άλλοι όμως όχι!



ΠΗΓΗ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger