Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΣΚΥΘΟΠΟΛΗ ΟΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ 20 ΕΤΗ ΣΦΑΓΙΑΣΤΗΚΑΝ 19.000.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΥΡΩ ΣΤΟ 341 μ. Χ !!!


Η άγνωστη Ελληνική γενοκτονία

Είναι πλέον επιτακτική ανάγκη να γνωρίσουμε την ιστορία μας και να μάθουμε επιτέλους για τους προγόνους μας ώστε κάποια στιγμή να καταφέρουμε να αξιωθούμε και εμείς ως Ήρωες όπως αυτοί.

Το συγκεκριμένο είναι μόνο λίγα στα γεγονότα της Ελληνικής γενοκτονίας που αναφέρονται πολύ περιληπτικά με την υπόσχεση στο μέλλον να ασχοληθώ εκτενέστερα και ακόμα ποιο λεπτομερώς με αυτό το θέμαΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger